Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szöllő kutyakiképzés
Én csak husángal látok bántalmazni ártatlan ebeket
Állatvédők milyen állásponton vannak... én kérdezzem meg őket vagy te...
Eksön mijé nem lehetne a kutyán börtöntetkó az is bűnözhet nem...
Csontal le is fizetnék egy ilyet, hogy téged csontozzon...
a cbr 1000 az megy úgy halottam az csak roller
Gratula majomfej a diszkréciódhoz,első osztályú magánnyomozó lenne belőled!:)Már csak vállalási összeget nem említettél!:)Mizu oláh?
Mr Magnum
Főőő a "Diszkréció"!
üdv az uraknak, szép napunk volt, mentem igy elsöü nekiruccanásnak 200 km-ert, már nagyn kellett, holnap meg megyek magánnyomozni, ennek mondjuk annyira nem örülök mert 5re kell tinnyén lennem.
+nézd csak, a kutyának sztem(talán) hosszabb a farka.
én is ezen tanakodtam ,aztán rájöttem,h a kutyán nincs börtöntetkó
Most őőőő melyik a kutya?
Na itt a bloki!
Esetleg ha szeretsz horgaszni ,adott a hely is

Na ki nyomozom a szamod Jimytol ,mar ha felveszi es hivlak
A válasz!Őr Kutya mellett a házba, aki nem ott lakik soha de soha nem engedünk be senkit.Előbb a kapuhoz megyünk +dicsérjük az őrjöngő ebet,majd nyakon fogva további dícséret mellett elvezetjük és elzárjuk,majd eztán engeded be akit akarsz.Na kb ezt szúrtátok el,de nyugi szinte mindenki.Tehát eztán így cselekedni.ha nem pipa a eb látogatóra, a vendég 1-2-3at rúgjon bele a kiskapuba felidegesítve a négylábút(hidd el be fog pöcceni)majd a fent leírtak szerint cselekedni.A kiképzés+tőrtént tehát 10000ft lesz, de kapsz 9700ft kedvezményt,me 1Sör azé jár.
Be be enged ,de kim+nem,és mi píz?Hát olyan 30at tudok adni érte. Hétvégente van kiképzés ,akkor nagy csibész vagyok keress + JimyL tudja.
Dunaba meg edzo tarborba jartam meg tineger koromban
mint super sampion birkozo
Canadaban talan tudok erdekessegeket mondani ,segiteni .
Kintt eltem 7 evig
Akkor ne tetovazz!
Elobb a kutyammal csinalj valamit!
Mar csak felig kell oktatni
Be be enged mindenki csak ki nem
KB. mi pizz?
Pszt !a másik +ne tudja nem -nem laktam Iváncsán,röghöz kötött Sztálinvárosi vagyok (bár tetszik Canada )
Nem te laktal itt asszonnyal ivancsan tavaj?
Szasz Fazi :igen főleg hétvégente.Pszabolcson is vezettem iskolát(benne is vok ott a dokumentumokba),most is kellett volna de inkább a helyileg kialakult fejetlenséget próbálom helyre hozni.Mert Hat évet kihagytam.
Erdekelnenek a reszletek.
Jo lesz az kutyanak is
Olvastam az infod.
Jol latom ,kotya kikepzesel is foglalkozol?
10000