Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva barátom!Lenne egy kérdésem.Kábelköteg cserét csináltál már?Értesz hozzá?
Az igen ki a szponzorod?
Lidl-be 2499 píz a motortakaró ponyva, jóféle.
ako most egyedül megyek világ körüli turára ?

Én szeretnék 2 szer a Csehekhez menni, ( SBK ) (GP) meg Horvátország ...
Sajnos Nem!
tervezel idénre valami nagyobb utvonalat ?
Hát erről .
az még 1 hónap bár még idén én sem ültem fel a mocira meg szoktam várni a 15 C min .....
Május 1től!Addig csak város környékén.
Itt a jó idő mikor fogsz motorozni .....?
Na ugye-hogy ugye?
szombat. .. . mondjuk délután ?
jó megmondtad neki . . .
Szasz JetyLaci :Hát jól elfeledkeztél rólam. IWillre nem mék me má nem érdekel Viszont az 1évvel ezelőtt +beszélt(szerény)összeget add fel postán 1dobozba de akkorába,hogyhttp://www.madonarosa.sk/obr/v... 1ilyen is beleférjen (nem kamat ez csak fájdalom díj )jár nekem igaz? De le is hozhatod vasárnap vagy Érdig M6 autópálya elejéhez max felröppenhetek délután.ott vannak jó cukrászdák is-esetleg.Tisztelettel :Szöllő (hogy a f.sz.d fagyott vóna le a Pancsi ringen.
Szia ,ez a hondára való nem kell köszi ,mert túl széles,és Kawáét teszek rá inkább,mert annak jó a csatija .
Szevasztok!

Ki jön szombaton motorkiállításra?
Most még nem vagyok itthon de fel szeretnék menni. Jö lenne talizni régi arcokkal.
Szöllő Papa neked kötelező! Viszek neked zsetont meg mannát is.
Szia Oszi,,

Figyi kéne nekem olyan tépőzáras okosság amit a melódba
használtok,a processzorokat szokták összekötni vele,egyébként is hulladék na ha tudsz hozni nekem hííjjá már fel jétcci
köszi
2001-es ZX-12 alkatrészek eladok,papiros blokk,idomok,lámpák,konzolok stb,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.
Tegnap este azt énekelték,hogy benzin-benzin ,no hát én pld inkább arra gyűjtenék és gyűjtök is.
CBR1000F-é... Kell? Occsóba?
ilyen hát ,de ez ez mié ez?
Ilyen kell?
valahogy így fog kinézni konzolostól
Szöllőmester, igyekszem a cuccost hamar visszajuttatni
A 65-ből azért egy 10-est sikerült lealkudni a gátló árából
Bárdi! Reggel 10-re ott vagyok nálad!
Nem tudod szöllő a csónakot nem adnák el a friccek
Kellene horgászni...