Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első képen abban a műanyagdobozban azmiaz?
Ahogy megjön a szerződés a melóról...
és a mikor disszidálsz ,ha titkos akkor .
Bizony... Msot ment egy móka, megjegyzésben leírtam nekik, h légyszi ennyi meg annyi a méretű legyen a cső, és annyi lett.
attól a gyártótól mint a múltkor ,akkor az fog érdekelni majd .
Így már világos...
Az a leirás full olyan mintha a Teve írta volna...
van a processzorba ágyazott kvantumchip piszkátor,azt kötöd össze a bimetál kiképzésü ,hadiiparból orosz kémek által ellopott,méhsejtszerkezetű here verő heverővel számkódos tépőzár segítségével .
Hmmm...lehet félre olvastam, valakinek írta, h nem 5, hanem 10. De az lehet a gyújtáskapcsoló volt...
Persze, értem. Én is ezt a megoldást csinálnám.
Oksi, majd szólsz aztán intézzük.
Jut eszembe, rendeltem SBS-nek fékcsövet méret alapján, és faszán megküldték azt a méretet. Szóval van pár mérésed ha akarsz. 16 előre 8 hátra...
5ért adják nem 10é ,na ezt jól félreolvastad .azért preferálnám azt jobban mert azt csak rája kell dugni a gyári csatlakozsóra(illetve ,nem csak rádugni,mert vágni is kell meg faragni,fűrészelni,vezetéket megkeresni,rá és összekötni,de minek mondom ha ugyis tudod) .veled majd bizniszelek gyertyát .
Miii? Ezt fullra nem értem. Mit kötök össze mivel?
Oksi, bár én egy 10-est tuti nem adnék érte...
Marcipán Májsztró! Jössz akkor expo-ra? Találkozhatnánk. Úgy is lógok egy ebéddel.
Gyere. Én 99%ék hogy megyek fel. Ma raktam indexet a gépre, de tükröm még nincs. Mondjuk nem nagyon érdekel. Ki érhet utol?
Mi a franc ez? Magyarország összes kawakereskedése kiköltözött a hegy lábához?
Szeva!Azért köszi
OK!
,ha látsz még 12est arrafelé akkor szólj már neki is . Ott találkozunk .
Szeva!
A tesómé! Ott találkozunk!
Szia ,látom a képeid közt van egy 12es ,szólj már a gazdájának,h Május1. Kunmadaras ZX12es találkozó .kötelező! .
Na ez fotó!
Márpedig itt vagyok.
Miért nem jöttök fel? Iszogatás, Száguldozás.
Na mindegy. Megoldom a dolgot. Eljuttatom a mannát. Akiott lesz jelezzen! Én kb délre érek fel. 10kor akarok idulni. Aki út közben csatlakozna, jelezzen!
Búcsúzzunk el YetiLacikától mert bizt megint nem jön vagy fél évig .Olyan mint a Ninjakiller.
Éne?maximum csak a Wc csészében antitalentum vok.
minden hónapban megyek a segélyért . .. .