Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy igaz pimpi , 4kor értem haza,és most keltem fel ,de pihenni is kell valamikor,fóleg mert este 7kor indul a műszak . Remélem hagytad Jimmy mestert szerelni,és nem kontárkodtál bele semmibe .
cső
ez csak egy sima tépőzárcsík fekete
köszi jimy megvan az olaj, eksönnel rendezte, szerintem ő alszik mert fél 4kor ment el tölem, a gép jó lett a fékkel voltak gondok, de orvosoltam a hibát, viszont azzal a tököm ki van hogy nem passzol az idopmzat, ezért félem levenni.
Na mi van itt kérem ?Alszanak a nagy macskák és cincognak az egerek? ja igen,és ló-étvágyat a ebédhez
A melóhelyén meg vágánykodik.
Hogyne aludna 4-kor még a 9-esen vagánykodott, most meg délutánig aszik...
Action13 aszasz?
Jó reggelt!
Esés után is lehetsz homokos, ha homokos tengerparton esel.
Vagy csak buzi...
Homokos aki ma nem motorozik...
Na mivan Action ki az első?
Van satum elég nagy a pofája(mint nekem)sztem belefér a lábad.Na jó:gyógyulást kívánok, majd vasárnap ebéd után hílak .
remélem jó idő lesz, de én holnap is tervezek egy kis gurulást, csak még egyenlőre nem tudom behajlítani a térdemet , de reggelre csak hajlik már majd 45 fokot
vasárnap meg csörgess meg és akkor minden kiderül
Ja ja régen ott laktam +a ZXBest motorja is.Vasárnap délután gurul6unk1et a városban.
jól van na, régen még te is a kolibrinél balra laktál, vagy nem?
a lényeg, hogy hallottam hogy jössz aztán már csak azt láttam, hogy sietősen tova tűnsz
Kolibri felé balra be az a Gábor felé .Nekem a Bagoly várnál kellett volna balra mennem haza felé .
ott száguldottál el és mentél a kolibri felé balra be "hazafelé"
én épp haver garázsában raktam össze a MITO-t és aztán mentem a 7-eshez, mert olajat cseréltem
Tudod nagyon de nagyon őőőő -összpontosítok .+vakegérisvagyok CBRGábort kerestem garázsánál de hiába .Amúgy hallottál vagy láttál is.
me te meg száguldozol, oszt nem látod, ha kalimpálok neked a béke garázssorról
Na én is mentem még1et ,most jöttem.Én nem értem ebben a városban mindenki siet,ráadásul este ?Hát mert az előbb minden gyalogos futott előttem a zebrán ,ja persze ép testben ép lélek kis esti kocogás biztosan .
Nem kell válaszolni megnéztem 1900...
mi a beugró?
Ember!
Ez egy kawa!
Hogyne menne el még ennyit.Még sokkal többet is.
Majd 100 körül lesz kuplung felújítás,illetve vezérmű szett csere.
De ennyi,és utána megy tovább.
Szeva Lacika ne gyere az expora olyan trágya, szar, picsa, foss.... nem éri meg bemenni
azt még nem tudom, lehet szabizok egyet és csinálom a komáromi melót, egyenlöre még nincs helyem