Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naon jó ismerős gépe ?
Kicsit rövidnek tűnik a lengővilla, ez Action álma.
Dicsak!
köszönöm ,ki is próbálom .

Már előkészítettem a jegyeket. Jajj de várom már.
:-D
Szia Foxy Én fél7körül vagyok ott .Jegyeket ne hogy otthon felejtsd..
Nem, és a váltás is sokkal simább az olajcsere óta
Nem kell hozzá kidönteni a blokkot " szelep állításhoz, ellenörzéshez " .... ..
Szia!

Holnap olyan 19 körül tali az Aréna plazanál?
igy gondoltam én is ,a szelepekre nekem is rá kell nézni ,sok sikert a szereléshez!
majd kereslek a szerda ügyében
ezt nagyon sokan dicsérik,sokat agyaltam rajta ..
nem lett zajosabb a blokk egy 10w40hez képest?tényleg könnyebben pörög a motor?
Igen-igen jöhetsz!
5W-60-as MOL-t. A legmagasabb teljesítményszint, mostmár elég kedvező ár, biztos forrás.
Hááátőőő.... ez egy kicsit bonyolultabb mívelet lessz, mivel szelephézag állítást, meg deklitömítést is cserélünk. oldalidom le, kipuff le, hűtőközeg ha kell leenged... motor vázból kibillent... stb, stb, stb... De ha csak gyertyát akarsz cserélni, annak elvileg van valami speckó szerszáma, amivelhozzá tudsz férni, és nem kell kibillenteni a blokkot a vázból.
Mester te milyen olajat használsz ?
Mester, szerdán ráér? Ha igen mikóóó? Telószám a régi?
.hogy veszed ki a gyertyákat? csinálj már videót a műveletről . .
60000-ért elhoztam, 105 volt újonnan+volt hozzá valami elektronika is. Ez a progresszív gátló, nem a lineáris azzal nem is tudnék járkálni városban
Szöllő mi lesz ezze a 13 százalékossa? Visszük inni? Végül is a fiatal kora ellenére kocsmába jöhet, legfeljebb tejet vagy kakaót kap inni.
megen tanultam valamit de az 5100-t lecserélem az biztos
Köszi szépen! Így már hozzáfoghatok a nagyszervízhez!
Vitya,ha elugrasz érte kölcsönbe adom az enyémet és koppintasd le.Nem1 nagy durranás
Egy olaj akkor jó, ha lebegnek benne a szennyeződések, ergó koromfekete, egy szép tiszta olaj, pont hogy nem látja el a feladatát, engedi lerakódni a szennyeződéseket. Más kérdés, hogy egy 5100-as Motul nem biztos, hogy pont egy ZX12-esbe való