Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki mintha keresett volna tankbőrt jó árban .
így igaz ,de váltsunk topikot,mert ez nem a 9es chatszoba .
Gondolkodtam már rajta, rengeteg gumit is sporólnék, de akkor a közlekedésben résztvevőknek a saját nyugalmuk érdekében össze kéne dobni egy videókivetítőre vászonnal...
ha szeretsz egyenesen menni,akkor tedd emelőre a gépet,és otthon motorozzál . spórolsz is,meg biztonságosabb az autósoknak is .
Hát eben guba rossz lehet a kanyarsebessége mind a kettőnek...
Pályára meg minek járni. Valami részeg építőbrigád össze-vissza kanyarokkal tüzdelte teli egy méter egyenes sincs benne, kivéve az elején ott a lelátóknál Gondolom józanúl kezdték el a munkát, azt ahogy haladtak előre úgy fogyott a cefre is...
nemcsak közúton ,pályán is . .
Mivel mondtad?Mivel mondtad?
Pocsolyát Sosem kerülöm A bátrak csak egyenesen mennek...
Éne ?Biztos szar lehet amikor közúton mint 1pocsolyát kerülnek ki a 12esek .De te se törődj vele!
Ne is törődj vele...
Pipike most kicsit kihúztad a gyufát.
Ha az összes fekete 12-est felgyújtanánk egykupacba és örömtáncot járnánk körülöttük az eléggé feldobná a talit?
Nem fogtam magam vissza ez egy ötlet, de van még a tarsolyomban néhány
Na ki mit szól?
sziasztok feltöltöttem az eseménynaptárba a május elsején esedékes Kunmadarasi találkozónkat .tessék megnézni,és jelentkezni,h tudjuk,h mire számíthatunk!
ha valakinek van valami ötlete,h milyen programmal lehetne feldobni a találkozót az nem fogja magát vissza! .

Kunmadár téged is hazavár .
Jó reggelt!
Értem én, nem lehet motorozni, így fel sem keltek.....
Jóccakát!
ja igy má más
Valamellik fórumon abba(tudom Svéd zenekar volt) ütköztem+hogy mész a Brittekhő.
nem iszok mert befordulok,és akkor szokott keresni a rendőrség ,meg láttad,h mivel voltam ,ha iszok nem vezetek .
az jo.merénnem
gyerek már szakértő
Ja Te meg nem bírtá inni pedig itt vótá ma.
sose legyen az életben nagyobb gondod . .