Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz róla valamit? Mert mi nem! Szépen indul,megy fékez kanyarodik,az idomok kicsit csálén állnak,de szépek,cseréltünk neki olajat-szűrőt+kapott egy K&N légszűrőt,és nagyjából ennyi,mert a többi (fék,gumi,lánc,gyertya) jó! Az ára is nagyon jó volt szerintem,710.000. és 2002-es a bicaj!
Tutto bello capuccino Italiano bella machina!
aha,jártam már ott ,ott nőttem fel , akkó ez az a 9es ,külföldi papiros igaz? tán olasz?
Ezért kérlek szépen le kellett autóznom Kisvárdára,Ukrán határ mellé!
ezt honnan vettétek ,ismerős nekem ez a 9es .
zezüst!
Nem,rendesen 900ccm volt! Ez ni:
Miért nem működött az egyik henger?
Én ma motoroztam egy 9-essel!
Én itt vagyok
Uraim mi van ezzel a topiccal? mindenki motorozik?
Teve! Jimynek 12-es kizárólag azért kell, mert sokkal nagyobb a fentartási költsége mint a 9-esé. Nem tud a pénzével mit kezdeni, a múltkor is eltört az a vasvellája amifel a raktárában a pézt forgatja, hogy be ne rohadjon...
mert egyébként 9-es vagy 12-es neki mindegy a tempó marad a régi. ÖREGEMBERES
Pénteken küld a kutya nekem csomagot, hozzá csapja a tiédet is, vagy azt malyd később.
szevasztok urak, jimi, majd beszélnünk kellene, amennyiben még mindig 12est szeretnél. üdv
Jó reggelt!
Tudod Dzsimy nem sok mindent szoktam +ígérni de ha valamit mégis ,hát azt igyekszem betartani .Tehát Május1 Kunmadaras.
Na végre egy rendes motoros embör.
No csak óvatossan kóóstólgasd ,1szer kiméld a májad(addig) 2od szor 1L üvegben hozzad.18h kor érek a Délibe tiplizek át metróval és még be is ülünk valahova 20h-ig..Reggel 4.56kor indul visszaja sihuhu.Addig bejárjuk a környékbeli csehókat .
nagyjából
OKÉ! Akkor mindenkinek megvan!
Most tesztelem melyik nedűből vigyek, nehéz a döntés.............