Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(Gösser)
Bazz, hova jutott a világ! Jön a fiam (7 éves) apa ihatok a sörödből, mondom igyá, leteszi aszongya, apa ez szar (Göeesr), az a kék az finomabb (Kanizsa).
ujgazdagok vagytok . . .
Papa ,ezt most itt nem mondom el,de a vég kezdeténél tartok .idén nem biztos,h motorozom .majd egyszer .
Action13, te ne a motorba tankolj, hanem rá.
mert már öregszel te is mester . reklámoztam a be-tont és lefikáztad ,mert még nem ittál velünk Angyalföldön , .
Joe:Értem
Gyere nyugodtan majd belső zsebben becsempészlek. Milliomos mert koncertre megy,te mennyit is akarsz a mocidra locsolni?Motyfaszom-hidraulikulisfék-pizzástányértá
rcsa-+még amit efelejtettem.
nem is látok tonikot
héé öreg rokkerek ,inni én is mennék ,de csak ha nem vagytok irigyek ,koncertre nem megyek mert nem vagyok milliomos vállalkozó ,mint ti .
a multkorában meg azt mondtad,h ezt nem lehet meginni tonikkal . Be-Ton .
Akkó ti marmonkannában tartjátok nem?
Jó, akkó pályinka , csak ez hegyekbe áll itthon. Még jó, hogy asszony is szereti, így nem pimpósodik ránk.
No találkozzunk fél úton, meg isszuk, oszt én is haza kísérlek, meg te is hazakísérsz.
várlak pipi vagy próbáld meg amit én püföld szét,oszt vegyé 1 ujat
Igazándiból ezt síeléskor szoktam inni(1szer voltam életemben)vagy ha már mind1 mi.A jó kis pályinkának nincsen párja,mondjuk a Whiskyt is szejetem,Crazyjoe hallom te nem is oly soká sok Whiskyt fox inni.
Szöllő ezt, hogy bírod?
Nekem nem de kihajítom monitorostúl azt mehetek Bogyeszhoz netezni...
Nem értem pipi, nekem simán feltelepült mind.
Most az legyen, hogy monn meg, hogy telepítek adobarédert 10,5, mert a 9 van meg az nem jó a firefoxhoz...
hát ez az ,bkvval 40perc ,a bobogóm nem megy ,a nagysast kéne megjáratni,de akkor meg nem ihatok . .mostmilegyen .
Hűtsem a sört, vagy még mindig forrón iszod.
. .ha már be megyek kialszom magamat .nemsoká indulok magához .