Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagykutyák ,jó kis cikk,mégjobb képekkel 2001ből .
én dolgozom ,mondd meg neki,h csak ésszel .
csumi,
teve éppen próbál kijönni a sárból,ugyanis tatánál beragadtak, ha esetleg jár arra valaki segíthetne, ha nem is a pupu miatt de ott van a lányom is,ez most nem vicc
Ja meg valami addoda fles pléjör 10,5-öst sem akar valamiért tudni feltelepíteni, így a videók nem indulnnak
Ötlet?
Te Eksün feltelepítettem ezt a mozzillát, hát még nem a barátom. Előszőr is a fórumra amikor rámegyek, teljessen más írásmódot ad ki, mintha nem times new roman-ba írná Kicsit ferdébbek a betűk és vékonyabbak is, ezt lehet rajta valahol állítani?
Teve007 itt az olajad meg a szűrőd.
Ok pipi nálam lesz a jegyed,de lesz nálam még Szöllő féle dobókocka is, na ha azon is kijön.
Az tuti, de ha a hátadmögé áll a lámpánál azt hiszed valami orosz helikopter száált le oda, olyan hangja van...
mert az vékettes és szuzuki szerintem az opel izzitógyertyával is elmegy . .
Oksi Cimbi... Amúgy a TL-be is ezt írja premium gyertyának pedig abba is 2 földpólusos van, mint a tiétekben...
majd nekem lehet,h kell .csak meg kell érdeklődnöm,h bele lehet-é tenni-é vagy nem-é .
Akkor nyalja meg...
akkor az már Reagen Ross .
Mindannyian Isten kezében vagyunk...
a magyar postának átadva ,úton van majd odaér valamikor .
nem kell mert,elkezdett rinyálni,meg szóltak neki,h más itt a fórumon olcsóbban adja . előre utalni nem akar.de a legolcsóbb kéne neki . .
A 6os haverodnak gondoltam. Aha, úton a tulaj felé...
nem kell,nem merem beletenni .a gyári megvan?
Á Szöllő képzeld milyen szerencs ért kijött 12-ikre is a 6-os. Figyu Jimynek add a jegyet, majd úgy is oda megyek koncert előtt melegíteni...
fasza A TV-met ne add már el Tényleg tudtál vele valamit? ma megyek feléd éccakára
Azért IX...
Amúgy most adtam el a gyartyádat...
iridium?
Kell CR9EIX?
Hiszi a piszi.