Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyűjtsek óvadékra, vagy benn maracc 72 órát.
rendes gyerek vagy ,de keresgélj ha van rá lehetőséged .
mondtam ha másnem megkapod az enyémet.
este bemegyek szétnézek még egyszer,nem érdekel,h ki mit ugat ,én nem az a gyerek vagyok aki ezt benyeli .
meg lessz az ne aggodj .
neked is 12esed van ?
Steelhorse-nál ennyi .
Akkor olcsón kaptad nagyon ! Nálunk ez a kawasakiban 40000ft körül van!
a műszerfal melletti kis háromszög alakú idom, 31000forin újonnan .
eddig
Te az én gépemben, a legkomolyabb tuning, a Shell v-Power 100-as.
Meg valami 8 dolláros gyújtás módosító, de azt is az előző tulaj tette bele.
Azé azt a kotlát megnézném amelyik beelőz
A fél milla túlzás de a fele az reális.Ha ujból kezdeném,csak kormány teló kéne oszt heló.A többi pézből +le gurulnék Szicíliáig kicsit+ mártanám küllőimet a nagy vízbe,be köszönnék kereszt apámnak aszt gyí haza.(ja és ennék még 1igazi Olaszos pepperónis Pizzát)
De, már párszor, én is kifejtettem erről a véleményem.
mondja ezt az akinek egy fél milla extra van a gépén .
Há nem?most mond+
Tisztára olyanok vagytok mint a bulák,1folytában vásárlás-shoppingolás. kis index,ződ kuplung,csiri biri csavarok A Skoda 120l meg beelőz majd.
11800
gyá de király vagy jimmi, mennyi lett a vége?
Ezen azért vitáznék, a kv-t nem szeretem sőt még az is utálom aki szereti Nem tagadom vannak számítástecnikai hiányosságaim ez az adoba f.szom meg nem telepedik, te meg azért vagy itt vazze, hogy segítsé...
Mert a biblia is valahogy úgy szól..."Segítsd meg felebarátod"...
Vagy valami ilyesmi, már nem emléxem pontosan, mert vasárnaponként már csak hátúl van hely a templomba, a kihangosító, meg évtizedek óta nem működik, így nem hallok jó mindent...
szevasz barátom ha még ébren vagy, a tegnapi eset után eldölt május1 kunmadár aztán kocc ki elegem van a garázsból, itt a vége.
igyál még 3 kávét,mert hülyeségeket beszélsz .az Adobe Flash player meg egyszerűen azért nem telepedik fel mert nyomorék vagy .
Ja Eksün, az az adoba réder csak nem telepedik fel vagy mi...
Ez idegenűl van vazze Annyit azért sikerült kihámoznom, hogy a busa minden tekintetbe jobb a 12-nél, gyorsulásban, végsebességben, fogyasztásban, alkatrészellátásban...ez van