Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét szoba motorosok.
Bárdi!
Landolt a cuccos! Köszönjük szépen!
Hencs bácsi, nem csapatunk egyet? elég szép idő van, szerintem 16-17óráig az is lessz, utána már nem nagyon, én 3 körül kivágodok a meki ringhez, ha van kedved gyere oda vagy mittomén,
tőlük rendeltem a motoremelőt és tőlük fogok rendelni gumit is 1 nap alatt ott van kéznél a cucc, ha előre fizetsz (legalább is én meglepődtem, amikor másnap reggel csöngetett a postás bácsi )
áruló ,na ezért még kitalálom,h milyen büntetést kapsz ,távozz ,hagyd el a királyi palotát . .
Jöjjön be! Nekem nincs bajom a suzukikkal...
Viszont lépek melózni, mert kemény a maszekvilág...
nembaj Jimmy jól adózik ,pénzem nekem sincs ,de ezért bent a cégnél minden nap kiengedek egy pár ezer liter benzint a földre ha már ellopni nem tudom .
szuzukisnak születni kell,mint rendőrnek .
teccenek a szuzukik? karácsonyra veszek neked egyet,hogy ne veszekedjek ,de csak ha bejön a biznisz .
Nincs itt már zsíros maszek Eksün, én is a küszöböt rágom...
Hát akkor egyszerű a képlet:
Nagyon szépek a gyári kék-fehér suzukik, hajrá Eksün szurkolunk
jól fizet,mert jól adóznak a zsíros maszekok .
ugye pipi .
az enyémen ezt igy nem lehet megtákolni,ez csak szuzukiknál működik
Újjat? Csak jól fizet az a gennyes máv
Lehet elmegyek vezérigazgatónak oda, de csak egy hétre, mert két célom van 1: téged kirúgni 2: felvenni száz millás végkielégítést
A csávó most kókányolta fel a kuplungot, már is csúszás nyom van a kar végén
Te Eksün ezt majd magad akarod megcsinálni?
Remélem fúrásnál tévedsz egy félcentit
nem mert újat veszek,és postázzák .de ennyi erővel ne menj sehová,mert kopik a gumi .
Zala megye? MIvel ugyanennyiért fel is szereli érdemes lenne elvinni De mire Zala megyéből hazaérnék a használt gumájimmal addigra indulhatnék vissza a következő cserére Ördögi kör ez nem Eksün?
tessék pajti videózzál .
nem titok,közben rájöttem . itt a link. van az embernek minden ,vannak 95%os használtak is .
én úgy nyomom,h előre új,hátra meg havonta használt .
Akár 3000 kilométert is elmegyeget, úgy, hogy keréken 155,8 Nm szaggatja
Én idén kiprobálom a vágot slikket .. tavaj M3 használtam nem volt rosz ...
nem. de a közepe átlagosan 4 mm-es volt, azt a maradék 2mm-es oldalát meg utcán nem lehet lekoptatni.
köszönöm! tehát jó,és 3újat vettél 28ért ?
Eksön,az mail cimem:cserjani@freemail.hu
Teljesen street legál, dot jelzésű, utcai versenyguma, NEM VÁGOTT SLICK.
de az utcai ?