Hencs bácsi, nem csapatunk egyet? elég szép idő van, szerintem 16-17óráig az is lessz, utána már nem nagyon, én 3 körül kivágodok a meki ringhez, ha van kedved gyere oda vagy mittomén,
tőlük rendeltem a motoremelőt és tőlük fogok rendelni gumit is 1 nap alatt ott van kéznél a cucc, ha előre fizetsz (legalább is én meglepődtem, amikor másnap reggel csöngetett a postás bácsi )
nembaj Jimmy jól adózik ,pénzem nekem sincs ,de ezért bent a cégnél minden nap kiengedek egy pár ezer liter benzint a földre ha már ellopni nem tudom .
Újjat? Csak jól fizet az a gennyes máv
Lehet elmegyek vezérigazgatónak oda, de csak egy hétre, mert két célom van 1: téged kirúgni 2: felvenni száz millás végkielégítést
A csávó most kókányolta fel a kuplungot, már is csúszás nyom van a kar végén
Te Eksün ezt majd magad akarod megcsinálni?
Remélem fúrásnál tévedsz egy félcentit
Zala megye? MIvel ugyanennyiért fel is szereli érdemes lenne elvinni De mire Zala megyéből hazaérnék a használt gumájimmal addigra indulhatnék vissza a következő cserére Ördögi kör ez nem Eksün?
Landolt a cuccos! Köszönjük szépen!
Viszont lépek melózni, mert kemény a maszekvilág...
teccenek a szuzukik? karácsonyra veszek neked egyet,hogy ne veszekedjek ,de csak ha bejön a biznisz .
Nagyon szépek a gyári kék-fehér suzukik, hajrá Eksün szurkolunk
ugye pipi .
Lehet elmegyek vezérigazgatónak oda, de csak egy hétre, mert két célom van 1: téged kirúgni 2: felvenni száz millás végkielégítést
Te Eksün ezt majd magad akarod megcsinálni?
Remélem fúrásnál tévedsz egy félcentit
én úgy nyomom,h előre új,hátra meg havonta használt .