Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én +banán izűt szoktam felrakni ,no persze XXL est de a asszonynak az sem ízlik. Hallgassatok Feket663ra +Brianra.
nekem meg 28 volt 3 hátsó d211.
küldöm mailbe
most néztem hátsót,csak az volt 48ezer!
55 párba? Hol?
dikkatzhogy? 55párba .
Nekem meg 17 volt az első hátsó Corsa III...
Ebben igazad van,hogy különböző márkáju gumiknak,azonos méretnél is egész más a profilja! Bár nekem a dunlop nem igazán jön be,de ez izlés dolga...
Nekem még nem volt olyan gumim, ami 6000-t bírt volna. A gyári Bridgestone a bejáratással együtt bírt ki tán 5200-at.
Valami van benne, de majd beszámolok, mert a 190/50 helyett 180/55-öm lesz fent idén. Nekem jó volt az M3, jobb mint a Sport Attack...
ennyi . mivel pályagumit nem teszek fel marad az corsa3
csak 190/55 bee .
Sztem egy 200-as gumi is elkopok 6000km alatt meg egy 180-as is. Te meg bolooond vagyol... Szerintem!
egy gumi nem a szélessége miatt kanyarodik igazán jól vagy rosszul, hanem a profil miatt, meg, hogy mennyire terül szét a felnin. Érdekes módon nekem ugyanolyan méretű Sportec M3-al sokkal szarabbul fordult, mint pl. Pilot Powerrel. Kipróbáltam már egy pár típusú gumit, tudom mit beszélek, hidd el.
egy 200ast nehezebben ,bár amilyen idióma vagyok ugyis elégetem hamar . .
Már nemazért, de megnézném, h hol kanyarodsz jobban egy 200-as gumival... Nekem a régi Hondámon 190-es volt, úgy kellett lenyomni a kanyarba, a 180-assal sokkal könnyebben kanyarodott...
Mert a többit nem eszi meg...
ez igaz is, csak annyi a helyzet, hogy amit én írtam, az a D211 Ntec mintás versenygumára vonatkozik.
az már optikai csalódás lenne ,keskeny a közepe,hamar elfogyna,a nyomaték megrágná a közepét. .
Szerintem a '08-as ZX 10-en nem 5,5-ös felni van,és mégis 190/55 a gíárija!
Még nem,még a gyári gumi van rajt!Tavaly hamar sikerült befejeznem a szezont!
inkább egy 190/55-ös vagy egy 200/55-ös Dunlop D211-es hátsót tegyetek fel, hogy megtudjátok, mi is az igazi tapadás, meg a könnyed kezelhetőség. A 180/55-ös gumi 6 zollos felnire nem túl jó, mert túlságosan széles hozzá a felni, és gömbölyűbb lesz a profil, mint kellene és nem lesz jó a kezelhetőség. nekem most egy 200/55-ös van fenn, de semmi gond a fordulással.(ráadásul a Dunlopnál ez való igzándiból a 6-os felnire, a 190/55-öt 5,5-esre ajánlja a cég, meg a gumik egyik hazai guruja, Brian is)
De jobban lehet vele kanyarodni. Amúgy az XX bálnán is olyan van...
Azon a dömperen, bután néz ki a 180-as gumi.
Ha más méretű gumit akarsz kipróbálni javaslom a 180/55-öt...
Supercorsa SP-t próbáltad már? ,állitólag aszfaltmágnes van benne .