Ja,az enyémen is az van,tapad rendesen!
Márc 15.lesz balatonfüreden motoros évadnyitó,mondjuk nálam is nagyban függ az időjárástol! http://www.motorozz.hu/main.pl...
A nyugdíjas otthonba ilyen programokat szerveznek?
Lehet elmegyek én is előnyugdíjba akkor...
Engem is mindíg megtalál valami német csoda Hol egy bmw terepjáró, hol valami audi vagy merci, de se az új 0-son se az m5-ön még nem bírtak el velem...
Esküszöm a legkitartóbb egy fauvé transzporter volt egyszer mikor Jimyhez mentem a 0-son 180-al a nyomomba volt és akkora volt a forgalom, hogy amikor egy kis előnyre tettem szert 230-250 rövid ideig, mindíg beért mert volt, hogy a 3 sávban is tökörészgettek előttem... Na az végigkisért a csák noriszig...
Én az M7-esen akadtam össze nagyon mercive, egy nagyon audi üldözte, de 200-nál elfogyott az audis bátorsága. A merci 270-nél állt ki, hogy elenged, de kihasználtam a helycsináló képességét, és maradtam mögötte.
na ja ,az én kis 95kilóm alatt is ideges az eleje ,akkor alattad mit csinál,ha megzavarod kanyarban szar uton? .
stabi nélkül nem lehet rendesen menni vele,mert megöl .
.
hát a 40 kilám ellen tényleg nincs ellenfél most csak a kormánygátló project-re hajtok, motty+wp kilőve.......megvettem bátyám F Astráját fika pézért, kicsit kipofozom és túl adok rajta egy C Vectra-ért
ha olyan a pilóta,csak akkor ,szopattam én már uj r6ost kanyargós szakaszon oda-vissza ,béna volt ,de sok béna van a 600asok között,mert mindenki olyat vesz első nagymotornak .Szerintem a 12es kanyarban is nagyon jó,csak hát vannak korlátai .
ugye-ugye .csak okosan,a 12esnek nem kell bizonyitgatni az erejét ,mert nincs ellenfél főleg a te 40kilóddal . .
Ez a motor valahogy vonzza a nagy merciket ,idén egyszer voltam kint és egyből mellém került egy sl55 AMG kompresszoros csoda ,hang van erő nincs 100méteren 60at vertem rá .Pedig olyan hangja volt,h az enyémet elnyomta .nem sokára itt a jóidő és felavatjuk az új --
m6 ost ,felvonulunk az ország leggyorsabb járműveivel .
hó? tegnap hazafele menet kénytelen voltam elmenekülni a vihar elől szép adag havat kaptam így is a bukó pleximre.......nem kéne már ide hav b.sszameg a ló. De még hóviharba is lenyomtam egy carlsson s500 mergát többet azt hiszem nem nagyon fogok versenyezni közúton, inkább megyek a saját tempómban, amíg még egybe vagyok+a motor is
Márc 15.lesz balatonfüreden motoros évadnyitó,mondjuk nálam is nagyban függ az időjárástol!
http://www.motorozz.hu/main.pl...