Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most elvesztettem a fonalat az egyik azt irja sik a másik hogy tányéros, eksön barátom megtennéd hogy megnézed a tárcsáimat, de én is ugy emlékszem hogy tányéros, nem totál sik,
Nem is arra van, h este motorozz vele... Arra ott a ZX12R lámpája...
sík .
ugyanilyen van a 10esen, igazábol ez egy rakás szar mert a világitása egyenlö a nullával, valami h4 kellene aminekl nagyobb a foncsora
sajnálom, holnap utánanézek, lehet hogy tudok a tiedre tárcsákat, igaz nem az enyém, meglátjuk.
Teve báttya, nem neked kellett kicsi fejidom?
sajna akkor nem jó ... vehetek újat azaz után gyártottat vagy csináltathatok hozzá amit reklámoznak a képes motoron ...
de szájba tudnám rúgni azt a mérnököt aki úgy tervez meg valamit hogy véletlenül se legyen jó hozzá egy másik típus alkatrésze :S
igaz a zxr-em már akkor rótta az utakat mikor még csak papíron létezett 12 es :D
akkor ennyi, igaz amit szölő ir , és ha jól látom a tied sik ugyhogy sajna ne lessz jó.
tányéros
hogy értsétek a dolgot, az én féktárcsáim felrakhatók a zxr250re?
Üdv!
Lenne egy kérdésem a 12-nek az első féktárcsája tányéros vagy sík?
Mert méretekben ugyan az mint a 250 motornak csak tudni kéne amire már kérdeztem .... 2006-os modellről van szó
itt a kép is .alapjáraton viszi .
a garázsban megyek 350nel .
tessék parancsolj. A Magura az egy db csavar híján teljes (hiányzik a kar tengelye), míg a másik képen levő 16mm-es RCS Brembotól (ennek állítható az érzékenysége is) is megválnék, annak az ára viszont tartály nélkül 30 pénz. Természetesen a postával együtt ennyi. Viszont mindkettőhöz finom menetű 10x1 mm-es fitting kell, azt viszont sajna nem tudok hozzá prezentálni
áá akkó rendes gyerek már alszik .
Dolgozok baszod... Majd este 11 után...
MSN-en jársz néha? mennyé már fel rá - -
Igen, úgy volt a Hondámon is. Semmivel sem bonyolultabb, hidd el. Ezen már én is folóztam, h a Busa deknijét rárakom.
Ki így ki úgy. De ha ráérek majd meg tudok majd egy jó cnc-st, akkor a mostani deknimet átalakítom ilyenre. TLR kuplungmunkahenger, aztán már jó is.
Ha előre olyan okos lennék, mint az asszony utólag............
Én a romettemből próbáltam kawasakit csinálni, de két év kísérletezgetés után fel adtam, és vettem egyet.
úgy vannak a gyáriak . .az már bonyolultabb ,én is gondoltam arra ,h a zrx-1200nek rászerkesztem kuplungdekliét ,de ez a magura egyszerűbb és olcsóbb is .
Fasza tesó! Köszi. Targoncával hozd át...
Igen, tudom, h van 1 áttétel. Pont azt akarom kiiktatni. De képben vagy ugye? Kb úgy akarom mint a fék működik, csak a pálcát fogja nyomni...
,azt mondta,h könnyü az eleje
Ez nehezebb mint a motorja..................
azért kicsi mert ez is elég,mert mér van egy áttétel a bowden miatt . de itt van egy neked való . -