Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö oszi, a radikális fékmunkahengerrel mi lessz? kel még vagy haggyam a 10esen?
Jól beszélsz. A gixxeremnek a Hondámhoz képest betonból van a kuplungja. Viszont én is ki akarom cserélni majd hidrósra, ami vagy TL1000R-ről vagy SV1000-ről lesz felrakva... Vagy 1000RR...
igen küldheted azt is.
Jó,de akkor a fékbetét is kell?
Valószínű te is tisztában vagy, milyen áron mozognak ezek az u.gy. Magura meg hasonló kuplungfőfékhengerek. Szóval nem valami kifizetődő. Másrészről, ha felszerelsz egy nagyobb dugattyúátmérőjű főfékhengert, mint ami rávaló, nemhogy puhább, hanem keményebb lesz, ugyanis több anyagot szállít és rövidül az útja. Ha kisebb átmérőjű kerülne fel, rövidülne az áttétel, de akkor meg lehet nem emel ki. Azt azért ne mondd hogy a gixxereknek puha a kuplungja, mert hírhedten kőkemény azoknak. A hondáknak puhább. De hát a teljesítményhez erős kuplung kell, a 12esnek meg abból van bőven. Úgyhogy legyél kemény!
Amúgy meg nem hiszem hogy a tervezők órás városi araszolgatásra tervezték volna a monstrumot...
igen az m-es okés de ha másnem dobd el azt a férfi polót, jó lessz az a kis csaje-nek
Háromnegyed kilenckor kelsz? Ma holnap 40 leszel vazze, alig van már hátra egy kicsi az életből azt azt is alvással töltöd...
A hátsó fékbetét kb 6000 Ft,a pólóval meg annyi gond lesz,hogy elvileg minimum 6 db-ot vállalnak,de majd megpróbálom megbeszélni a nyomdásszal! Egyébként az ilyen az milyen? Női M-es?
Ti azt tudtok ám aludni Na ki az ágyból LUSTA BANDA!
gyere igyá meg valamit a kocsmába . van zenegép is
Köszi mester . .
OK !Akkor intézem! Feketét!
Erának nem tűnik fel,h ott van teve , .
Külön ágyban,
külömben is motoron ülve nem veszi észre senki, és az ágyban se tünik fel
ne aggodj, azt leszarom ha magasabb, azt hálistennek tudja, hogy mikor milyen magasnak kell lennie
mondtam én mindig,h az asszony magasabb nálad . . . . .te tetted fel a bizonyitékot .
Bárdi nekem megjött a cucc fel is probáltuk egy ugyanilyen nöit kérnék még. üdv, ja és árajánlatot a hátsó fékbetétre.
Ott a helyem, mert pont a szülinapomon lessz, remélem az asszony tele lessz lével (vagyis tudom hogy tele lessz csak nehhogy elköltse), szal én remélem ott leszek
Bárdi!
Ma kaptam értesítőt és így hétfőn fogom átvenni. Remélem beleférek a pólóba
Köszönöm!
Szia Mókus Ha megérkezik a proti, mutasd meg majd, hogy áll rajtad de más ne legyen rajtad ám
Ja figyeltem is Eksön, hogy a bal kézzel meg sem bírtad emelni a poharat se Ez a fránya csuklógyilkos 12-es A kuplungkar 2x eltörte a kezed
. . . . .

!
Köszönöm mester! Jöhet ide nekem !