Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állati
Elolvastam naon kemény
Az enyém is december közepén volt beindítva...
Amíg nem lesz igazán jóidő, nem is kisérletezgetek.
Ha meg véletlenül nem indulna(kizárt) abban az esetben szólok Jimynek, hogy szaladjon le hozzám segíteni betóni (126 km)
Akkor leszek bajba, ha az ővé nem indul azt előszőr nekem kell elmenni hozzá betóni az ővét...
akkor szólni kell Jimmy-nek ő már rutinos 12es toló , .
Boldog Születésnapot Kivánok holnapra . , , .
Ajándékul fogadd kis dalunk .
Én is+próbáltam az előbb beindítani a Marcipán még szurkolt is de az aksi azt mondta ,hogy elmegy nyaralni majd2hónanap láblógatás után.Nincs más hátra ,BekőTóni.
Hali mindenkinek!

Felraktam a bal oldalra az új indexeket. A jobb oldala a falhoz
túl közel van és nem volt kedvem és időm sem még levenni az
állványról a masinát. Szerintem egész tűrhető lett így ,
a gyári indexek ehhez képest bazi nagyok!

Ja és az aláfestő hang is mai, beindítottam kicsit, mivel +10
fok volt délelőtt.

http://sportmotor.hu/motoros_v...
szerintem amire maga gondol azt árulják már üzemképesen milliókért,azt a zöldet .
Te Csoki! Ha ma elhozod a váltót,akkor mi a faszom bojtjának raktuk vissza a kuplungot?
Bajáról?
korrektak , . .
. . .
,király gyerek vagy! .akkor ha megvan akkor E-mail,mert 8után tudlak hivni csak ,
na mivan nem birtál várni szerdáig , .
Olcsók lesznek megígérem
Action! Még ma elhozom a cuccokat!Estííííírre már meg is tudod a tárcsák árát!
Engem már megáldott. Full alkoholista vagyok,pánik beteg,klausztrofóbia,meg még egy pár dolog....aki ezt nem látta nézze meg,beszarás........http://www.youtube.com/watch?v...
akkor veled volt nagy szerencséje . .
Bárdibá a jó ISTEN áldjon meg
Az biztos !
Nem szerencse az ,Bárdi bácsi böngészte neki!
Jó. Holnap ha jöttök tesóddal megbeszéljük hogyan tovább. Megjöttek a cuccai a 9-esnek,meg Teve007 radikális fékbetétei is! Nem radiális fékesek! Még mindig megvan egy garnitúra első Lucas TRW fékbetétem 15 db ezresért akcióban!
örülök,h meghagyod .majd megyünk együtt a csapattal csapatni,meg huligánkodni .akkor a tárcsák miatt még kereslek! .
Örülök is mint majom a fasz.nak! Szerdán hozom el a cuccokat ,majd akkor megdumáljuk az árát a tárcsáknak! Egyébként marad az ezüstrettenet
nem semmi mekkora szerencséd volt,a vaterán . .
Akkor megmarad nálad az ezüst nyíl?
320as féktárcsa érdekelne .csak most nem tudlak felhivni ,e-mailben megosztod velem az árát?