Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mondd,ha otthon maradok,még most is közmunkán lennék .
itt pesten lehet menni orrba-szájba keresztbe, a kutyát sem érdekli .otthon mentem a városba motorral 3kört,a harmadiknál már megállítottak ,a földi rendőrök nagyon kis buzik,csak a pénzt látják azok is .
na a rend őrei is eszt szokták volt mondani
Igaz ,azé egyperc ,egy szabolcsi gyereket csak egy még ravaszabb szabolcsi gyerek tud megelőzni .
na ha 4 től érvényes akkor itt énvagyok a nyerő földim 1.
március 1 ,ki jön 10fokban,és szárazban motorkázni egyet szezonkezdésnek ha hihetünk ennek ni .
Eksön ahogy számolgatta hátra a rövidebb villa miatt 3foggal kell nagyobb lánckerék , .mert nem akarom a láncot megbontani .
Ja nem tudom eksönnel mi a biznisz de emlegetett nekem valami lánckereket asszem. ha az is belefér dobd el azt is , velem ugyis elöbb talizik mint veled.. jó éjt
ment a sms. köszi
Sms-ben küld a címed
dobd postán azt természetesen kifizetem
.
De,hogy is! . . .csak nem járok Pöst felé
Megbántottalak?
Hát vedd
Üdv szöllő mester, lassan kivenném az elsö kerekemet mert jönnek a fékbetétek is, ha érted mire gondolok 1 hét gyerekek és szerintem kiröppenünk.
Igazad van... Legfeljebb a motorozást kihagyuk...
Pipi akkor 41ik biztos nem lenne.Volt olyan nem is rég bár nem is tudom publikus e?De akkor mondjuk most hazudok Ok?Zsozsek cimbivel ő a 1098asába betegedett bele.szval 1jól sikerült első fék szervíz után 1ik este miközben +ittunk 1karton jó féle Francia sört.Ki mentünk az utcákba a két motorral fék próbázni ill fékbetétet vasalni, péntek este részegen némi első kerék emelgetések közepette persze sisak nélkül .Mi után vissza értünk akkor vettük észre,hogy fordítva lett visszatéve az első kerék távtartója(hú bazz akkor nekem azóta sincs porfogó gumim? )De ez persze nem jellemző most is csak lódítottam,de 1ébként a piálás és motorozás 1ütt nem megy .Rohadt nagy pofára esés lehet a felgyülemlett bátorságból,tehát nem .
Ikrek vagyunk, nem tuttad?
Jimy ez qrva érdekes febr 22én az asszonyomnak van szülinapja úgy, hogy ne kamukázzá, most lebuktá...
Szöllő Tetszik a májusi ötleted, de ha megfordítanánk a sorrendet sokkal huncutabb lenne a dolog. reggel 8-tól éjfélig iszunk, majd éjféltől motorozunk. Legalább maradandó lesz a szülinapi buli Legalábbis valakinek biztosan...
OK.
jó a 25 környéke is egyben az egész
őőőőőőő csapó kettő!
Teve bácsi! Holnap megjönnek a fékbetéteid! Elküldjem őket,vagy majd a pólókkal. A pólók 25.-én lesznek meg,ezt már tutira mondták!
Idén télen a pókok sem alszanak?
azon már jó lenne megjelenni a vasakkal, mert ma pokhálokat kellet leszednem rola és ezt nem érdemli egy 12es
Hali!

Ki kell deríteni, mikor lesz a komáromi motorostali!
A szervezőknél kellene érdeklődni.
Te Oszi! Helybeli vagy, segíts légyszi !
Ha megvan az időpont, majd reklámozzuk!