ne is mondd,ha otthon maradok,még most is közmunkán lennék .
itt pesten lehet menni orrba-szájba keresztbe, a kutyát sem érdekli .otthon mentem a városba motorral 3kört,a harmadiknál már megállítottak ,a földi rendőrök nagyon kis buzik,csak a pénzt látják azok is .
Ja nem tudom eksönnel mi a biznisz de emlegetett nekem valami lánckereket asszem. ha az is belefér dobd el azt is , velem ugyis elöbb talizik mint veled.. jó éjt
Pipi akkor 41ik biztos nem lenne.Volt olyan nem is rég bár nem is tudom publikus e?De akkor mondjuk most hazudok Ok?Zsozsek cimbivel ő a 1098asába betegedett bele.szval 1jól sikerült első fék szervíz után 1ik este miközben +ittunk 1karton jó féle Francia sört.Ki mentünk az utcákba a két motorral fék próbázni ill fékbetétet vasalni, péntek este részegen némi első kerék emelgetések közepette persze sisak nélkül .Mi után vissza értünk akkor vettük észre,hogy fordítva lett visszatéve az első kerék távtartója(hú bazz akkor nekem azóta sincs porfogó gumim? )De ez persze nem jellemző most is csak lódítottam,de 1ébként a piálás és motorozás 1ütt nem megy .Rohadt nagy pofára esés lehet a felgyülemlett bátorságból,tehát nem .
Szöllő Tetszik a májusi ötleted, de ha megfordítanánk a sorrendet sokkal huncutabb lenne a dolog. reggel 8-tól éjfélig iszunk, majd éjféltől motorozunk. Legalább maradandó lesz a szülinapi buli Legalábbis valakinek biztosan...
őőőőőőő csapó kettő!
Teve bácsi! Holnap megjönnek a fékbetéteid! Elküldjem őket,vagy majd a pólókkal. A pólók 25.-én lesznek meg,ezt már tutira mondták!
Ki kell deríteni, mikor lesz a komáromi motorostali!
A szervezőknél kellene érdeklődni.
Te Oszi! Helybeli vagy, segíts légyszi !
Ha megvan az időpont, majd reklámozzuk!
itt pesten lehet menni orrba-szájba keresztbe, a kutyát sem érdekli .otthon mentem a városba motorral 3kört,a harmadiknál már megállítottak ,a földi rendőrök nagyon kis buzik,csak a pénzt látják azok is .