2hét és kész van a kicsikém!Ha valakit érdekel van 2első féktárcsám full kuplungszerkezet vezérműtengelyek hengerfej jeladók szelepek meg még egy pár apróság a nagy ninjához
Nem pedig gondoltam rá.. de azt írták nem kell felejtsem el mivel nekem, nem maszek kipuff rendszerem van hanem olyan ami szerepel nekik a nyílvántartásba + olyan a levegőszűrőm is, így elküldték a kis programocskát, amit csak át kell töltenem a PC-be és ennyi
Ezért csinálom saját magam és a gyártó álltal adott progival a külföldi forumokon az eredeti progival senik sem panaszkodik " írtam nekik milyen kipufogó rendszerem van, meg milyen szűröm, azonnal küldték a beállítást hozzá "
Ezek nekem is benne vannak sőt még azt is +igérte valaki,hogy olyan lesz mint 1villanymotor 150körül fizettem de a hatás elmaradt.Csak én kaptam sok hatást .Úgy hogy elég
Én azért vettem a Pc -t meg és rakom fel hozzá a gyártó honlapjáról a beállításokat mert a külföldi oldalakon is azt olvastam,hogy az a tuti az én kipuff. + levegő szűrőm szerepel a beállításokban állítolag folyamatos lesz a teljesítmény leadás és elvileg kevesebb lesz a fogyasztás is " miniálisan "
A Bestia pihen,majd hét végén beröffentem.Beszéltem a szürke 12es ismerősünkkel ad használatra 1gyári rendszert tudod neki most Yoshi van fent, enyém naon hangos +az a lyuk nem tetszik benne.Gyárival a legsímább a teljesítmány leadása,nem akarok több problémát.El is kéne hoznom a rendszert Budárol.
Vitya:én nem mék inkább majd Május1 kunm.parkoló az érdekesebb + nekem sincs forgalomba helyezve a Bestia .Lerövidítettem a súlyadót pénz kellett inkább pelenkára .
Jövő héten felverem az utcában a szomszédokat a géppel az biztos......ha esik ha fúj laptop még mindig nincs