Tali itt -tali ott szervezzétek+ rám számíthattok Bird Mester:Igen széria Bestiám(de én viszont nem vagyok 1széria )Eras:minden jót kívánok nektek Marcipán:már jó lenne 1ütt gurulni Eksönfiamkiaf@szomatakarsztecsakúgylegyosúlni ?
Cserjani és itt jelenlévő 9tulajok én a részemről jó néven venném a közös gurulást .Május 10én reggel 8tól éjfélig motorozok én úgy fogom ünnepelni pld a xxxx-et.késő este, haza érve +jól beb.szok . Na Csóóóók
Szia,,bár már nem akartam írni ide, de azért mégis megteszem, köszönöm szépen nagyon jófej vagy örülök hogy vannak még ilyen emberek jahh és remélem ez idevaló hozzászólás volt,ha nem bocs
Szeva a kipuffantó miatt vettem meg a pc-t hogy a keverék ne szegényedjen el, a gyártó honlapján szerepel az én kipufogó rendszerem, és a légszüröm is, ami van ... ezekhez van nekik beállításuk is,
Part: 204-007 Akra.. titán + K&N légszűrő párositás ... 9 féle kipufogó és levegő szürő beállítás van fent
Marcipán!
Én is csak a rángatás miatt raktam bele PC-t. Aztán megpiszkáltam, mert sorjás volt a hengerfej, meg szarul fordult a vezérműtengely és csendes volt a kipufogó. De hogy ez tyunying lenne aztat nem hinném.
Már elhangzott 1-2 időpont a 12-es találkozóra, de amit "ennyire" megszerveznek, abból nem lesz semmi. Rá kell mozdulni a témára vagy különben csúnya égés lesz belőle
Cserjani és itt jelenlévő 9tulajok én a részemről jó néven venném a közös gurulást
Március 20. szombat
Budapest Motorfesztivál - Hungexpo
Part: 204-007 Akra.. titán + K&N légszűrő párositás ... 9 féle kipufogó és levegő szürő beállítás van fent
Én is csak a rángatás miatt raktam bele PC-t. Aztán megpiszkáltam, mert sorjás volt a hengerfej, meg szarul fordult a vezérműtengely és csendes volt a kipufogó. De hogy ez tyunying lenne aztat nem hinném.
Mi van betonman!