Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már lassan tucatmotor lesz, annyian vagytok mint a szuzukisok . .
rosszul emlékszel , mondtam,h nézzél bele a fénybe .neked erre nem kéne emlékezni ,mert nem is történt semmi emlitésre méltó esemény ,csak mondogasd,h nem tudok semmit,nem emlékszem semmire,a zx12es a legjobb motor .drágaszááág . .
Igaza van Sir! De ha jól emlékszem az enyém önerejéből rótta a köröket, az öné pedig az énerőmből körözött.
akartad mondani,h tökéletes garázsrájderek . .
Arról ugyan nem ,mondjuk a 2tesó jó hangú .Viszont az enyémen akkor még féknyereg se lenne sem pilóta.
Haló Te 13 %-os. Jött egy delikvens a tökéletes motorosok (zx-9r)
topikba, hogy kilencest akar venni, az idén kb 5 új tag. Ha netán bulit terveznétek megyünk erősíteni, a létszámot.
A hangrobbanástól lehullottak.
Hja és azt még elfelejtettem hogy nagyon szép után gyártott idomok voltak(most komolyan)de csak 240km/h ig.
Hú, ez gáz!
Pontosan minden 1ezik
az előttem hozzászóló uriemberek 2en betegek . .
Mester nem a zx10-es haverod szórta el az idomokat, valami autópályán?
Lehet próbagyártás volt.
Képzeld ha Kínában gyártanák .1millkó körül lehetne kapni zx-10est Sorjások lennének az öntött alkatrészek.Műanyag idomok kb 1000km után elfáradnának és lemaradnának a mocirol.Hja és az apró betűs részbe lenne írva .6ezres fordulat fölé nem lehetne vinni mert árt a MOTORNAK :
A segged simogatod, hogy kezet fogsz pipi arcával?
Pipi kezet fogok az arcoddal .az én motorom Japán,az idom is ,de attól még gyárthatták máshol a tiédet is,h bele van irva valami . ,ottvoltál?láttad,h hol készül?akkormeg? .
Simsont kell venni, az eredeti.
Hát mer neked már minden honnan összekókányolt kisipari a masinád
Nekem az idomokban is benne van, hogy méd in japán...
Egyetértek!
Azért Szöllőm ,
az a bajom,h rá is fogják irni,h médin tájván ,és ez még tovább rontja a Kawa amugy sem jó hírét .Eddig nem érdekelt,h kínában gyártják az idomot,mert nem volt ráirva ,de ez szerintem hülyeség,h igy akarnak spórolni ,igy még kevesebben vesznek majd Kawát .Én sem venném meg ,3-4-5milláért nekem ne legyen made in taiwan .

Vélemények?
Miért Eksönöm ,
azt hiszed a Japánban összeszerelendő gépek alkatrészei nem készülnek a Környező Országokban ?Az 1dolog,hogy mi úgy sem tudnánk ill,tudtuk+.
hali!
Ugyan nem xenon de végre én is látok majd.
Vakító fehéren...
Gondolkodtam, qrva ciki lenne, ha létre jönne az üzlet, és Te az én volt motorommal hagynál állva.
Úgy hogy köszönöm a lehetőséget, Kp-ra veszek motort, és addig nyújtózom míg a takaróm ér. Vagy majd simogatom a garázsban, hogy igaz fizetem a részleteket, de tankolni meg motorozni már nem marad lé. Kicsit vársz lesz kp.
hehehe vicces fiú . a gyártóról beszélek gondolkodtál arrol amröl beszéltünk eksönön keresztül?
Én magyarként vettem japán motort. Nem japánként ........