Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 Guriga Használtautó.hu rajta van minden róla!
Action13 mivel mégy a találkozóra?
Találtam neked testhez álló jármúvet.
Szeva pipi, ha jobban megnézed a képet észrevennéd, hogy ez nem teli fekete hanem fekete arany eksönnek meg nem jutitt ebböl a hibátlan szériábol, neki teli fekete zöld beütéssel, ja éshát öregebb mint ez. Egyébként ugytudom hogy a fotón látható zx12 a magyarországi utolsó, az enyém meg utolsóelötti. Nagy kár hogy abbahagyták a gyártást
Uh Eksön gépét árulod Nem fog neki örülni
Egyébként mire gondoltál
+ Bird (hivatalból) = 7 db 12-es
Hoppá kezdem újra 1Eksön 2én 3Marcipán75 4Dömpi 5 Adyatya 6 Vitya 7 Domizx12 Eddig 6 db 12es.
2006 11. zx12 Eladó srácok ha v.kit érdekel
Ezt nem lehet kihagyni!
Jövök!
meg még vitya636 is
Mi az hogy,én már el is mentem ---Na szval 1Eksön 2Szöllő 3 Marcipán75 4Dömpi(ZX-10R) 5Adyatya ,és még?
én ott leszek ,remélem sokan eljöttök .
Szia:Hát a találkozóval nem tudom hogy áll(hú van ám hallgatás),de május 1én tuti ott leszek(ha esik ha fúj )már 2éve nem voltam ott.De Marcipány is bizt le jön velem.
Agyiste emberek! :) Mi van akkor azzal a bazinagy ZX12 találkozóval? :)

Itt a program Kunmadárra. Május elsejére terveztük?
ha arra járok idén remélem élőben is összefutunk
az overál az ojan, de vettem dec elején egy kétrészes púposat, ami akkor fasza is volt, csak azóta hogy-hogy nem kicsi lett
pedig a wini még itt figyel a szekrényben
.....sebaj,akkor majd egyszer nézz be hozzánk!
Hja persze te a márkáná lakol,őőő azt hogy véresen kigyúrtad magad azt elhiszem(+láttam)de az overálod nekem olyannak tünt mint amiben 1kezdő csapat végig ment legalább 2év SuperBike VB-t.
kösz, de szept 27-én lett cserélve
márka fitness
egy órája jöttem fel
faszán kigyúrtam a kurva új bőrrucit, most adhatom el szaré-hugyé azt vehetek egy nagyobbat
te sem panaszkodhatsz fénykép ügyileg
kösz a lehetőséget, de nekem / nekünk ez az olaj már bevált , bizonyított, csak gondoltam megkérdem városlakó társunkat, hogy kell-e neki a nedűből
nyaranta szoktam feléd gurulni, Kuncsorbára illetve egy ismerős hölgyet meglátogatni Szolnokra
Szia Guró,én ápr környékén cserélem le, de Motul 5100 asra többen jókat mondtak róla.Azért köszönöm,hogy gondoltál rám .Ha megyek a fiukkal Balcsira+ilyenek szólok ám Te hol gyúrsz ?
Ja meg a te motorodhoz is jó Lucas fékbetétem van 15.000/2 pár!
Na a fényképeidért nagyon szimpatikus lettél, 2400-ért Castrol Power 1 10W-50-et is küldök neked/nektek!
Szöllő,
hogy állsz az olajcserével, mert az egyik 7-es srác tudna szerezni frankót jó áron, de kellene még 4 liter a rendeléshez.
idézem:
" Kell e még valakinek Olaj?
MOL Dynamic Racing 4T 10W-50 2400/l áron
Még egy motorra való olaj kéne a rendeléshez hogy ilyen áron megkapjuk."
Mennyi az annyi? (fekete?)