Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert az menő . a cébéerhatszáz .
csak azért irtam,h ha hondám lenne nem kéne ilyen ide nem illő dolgokat olvasnom ,de ne sértődjön be senki .
minek?
Telked van?
A 2sor eleje tetszett alvó nő be életet verni ,na csak aludjon el az asszony majd 1jó kis életet verek én beléje .De nem lesz folytatás ?Jut eszembe(de van)annak a városi kis csajnak a tel számát nem tudtam ki nyomozni akit kérdeztél .
veszek egy hondát
mindezt egy nyilvános forumon? na jó, unregistred
na azért tisztázzunk valamit a héten északás voltam,+csütörtökön a takarítás kevés alvás nappal,pénteken 14-óra kint+főzés stb.....még vissza kell állnom bocs ha alszom,és ha tehetem igen fogok 14-órát is aludni és nem mellékesen az evi is ott aludt ha nem tűnt volna fel,fejezzed má be a hülyeségedet unom már,azon kívül tegnap este mintha kimentem még volna segíteni,ma meg ugyancsak bevontattam a kocsit komáromba na baszogass mást
csaje ezt nem mondhatod hogy én nem tettem meg mindent, arrol nem tehetek hogy7 óra alvás után se lehet életet verni beléd, és 11óra alvás után lenézel és hoppá észre sem veszed hogy ott már járt valaki
jah ez van nem baj majd 1x
mi ez a világvége hangulat?ne parázz már mindenen mindíg van valahogy,én itt és te ott nagy ügy, az érzés a lényeg
És te természetesen egyedül töltöd,míg jámbi dolgozgat...Te szegény...
tudjuk, szépen tellik te ott én itt REMEK
ne felejtsétek el ma Valentín napja van
tökmind1 ha makd ráérsz akkor légyszives msn-en vagy valamin 1 szó erekéig, aztán nem is zargatlak
Eksön!A,,6/1990.(IV.12)KÖHÉM rendelet a közuti járművek forgalomba helyezésének és forgalomba tartásának műszaki feltételei"37§ 4-es bekezdése alapján,,A világitó és fényjelző berendezések csak a berendezés tipusára előirt műszaki jellemzőkkel rendelkező izzólámpát szabad használni"
és mi ez a 704299078 nekem ez a szám van meg 70es
semmi eksztra ,csak a szokásos .
huzzá máá,kb 5ször irtam,h a 30as megszünt ,és azt is irtam ,h csak a 70es létezik már,mér kell ilyen értetlennek lenni?
0670 201 52 43 ezt egyszer sem hivtad,pedig ez az egy számom van!
hmmm, jaja kis ügyes az era
síííja,,
te itt?örülök neked mizu hogy vagy?
hmm era vontatta el oszit meret olyan kis ügyes
nem törtem én le semmit, a hütöm szakadt le a coborol oszi már elvitte remélem meg tudja csinálni, eksön mewg kapja be mert 3 napja hivom és nincs telefonszáma az egyik kicseng a másik meg newm kapcsolható
Tudod mit rágcsálj a HONDás buzinak kisköcsög!?!?!?!?Mizu kisöcsi?
te mit keresel itt hondás buzi ,ird át az adatlapod báttya .
Jámborka,Jámborka,Jámborka.....Szerencséd,hogy nem a galantot törted le,különben totálkáros autó került volna a nevedre.;)VIGYÁZZ JOBBAN MINDENNEL!:)