Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,én vágom. .
Cigán nem vót? Hogy tuját lőtté.
nem nem ez egy másik bucsú volt itt géppuskával kellet löni
Mint az a fejidom amit a teve007 lőtt?
. .
Búcsuban volt 2 pálcán 4 cipeltük haza
Fú mekkora tuja. Igazi?
késöbb joval késöbb c
Nekem ilyen csúnyaság van fent
ki kapsz (hétfőn)
Izé ezt a szíp dobot erontani ezze a rusnya motorral.
Dömpi barátunknak elküldtem azt a róla készült képet .Aztán néhány körrel később
Ezt a rusnya motort erontani ezze a szép dobba.
Itthon vannak a motyók
Igen erre a dobra,sztem gyönyölű.
Erre gondoltál?
Becsukom az ablakot mert idáig hallom a röhögésedet.
le buktunk.
Szíp motor! Csak sörrel a kézben lehet megközelíteni?
, . . .
Eksön jól+tanította neked a leckét.
Ez valami ufo

Oki Pszt maradok
Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, a zx12es a legjobb motor, drágaszááág
Következő gépem?

Mind a 2 nöci eltünt a forumról