Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14 ezerért meg olyan kart lehet venni hogy beszarsz
srad ,akkor ha már igy megalázol,h együtt utaztatod a KAWASAKI fékcsövemet egy szuzuki nak a szánalmas fékcsövével akkor fizethetné a haverod az egész postát , .
most költöztem Degecre .
mi a márkályjlya?
Néztem én másik ZX6R kart kb 5000-ért megkapom angliából...
Valahogy úgy kéne, h meg is érje mind a 2őnknek.
Ok, amúgy marad az az ár, mert kell 1 haveromnak is az SRAD-jára...
na majd szólok ha jöhet . .
Tényleg, igazad van. Bár az 2000 ft különbség...
akkor gondold át a dolgot, az eredeti felállás is jó nekem, csak lessz egy felesleges gixer fékkarom
a multkor felesben fizettük a postát nem? most akkor most is felesbe fizetjük ,vagy a multkor is én fizettem az egészet , .?
Mint amennyi volt?
és akkor fékcsövet mennyiért is tudsz nekem? .
Áhh, az úgy nem biznisz. 21-ért már tudok venni a neten ilyen kart...
viszont a kawára visszateszem, a gyárit, (és szerintem neked is jobb ha megmarad tarcsiba az eredeti karod), ugy majd találjuk ki az árat, én már kigondoltam valamit ami elvileg neked is okés lehet. (gyertyák, olajcsere az enyémbe), mit szolsz?
Faja! Élőben majd jobb lesz.
Oszi , találtam jobb képeket a motyoról itt már látszik a márka is
Ja mint a telefonos fenyegetés: "Ha megértetted bólints! Most mond meg, hogy bólintottál-e!"
engem hivott vissza,de nekem a lábát tárta szét ,azóta lett HIV. , .
he he he , juj de vicces brigád halálra röhögöm magam, felhivtam a csajt jól széttárta a kezét, azt mondta utánanéz aztán visszahiv
na azóta is hiv
látom kipihented magad ,nekem még reggel van az ilyen kérdésekhez , .
Csak fél csavarok vannak? Ammeg milyen M6 helyett M3.
az a motor nem állt fél évet,mert minden nap rallyztak vele ott hátul . . . .azért hiányzik a csavarok fele .
Szia ,megoldjuk . megszünt a 30as számom ,mától csak a 70es működik .
Gondolom akkor azt a buzigyerek szerelöt is ismered aki amikor beinditotta a 12est minimum félévi állás után és elkezdte huzgálni neki , még szerencse hogy ott voltam és rászoltam, , mert felöle ki is nyuvadhatott volna a motor. Idióta állatok
Semmi rosszra ne gondolj! Persze hogy vigyázzhatsz rá ! Téged még mindig szeret!
Jó,de csörrents előtte. Na én léptem!