Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kel kéne tenni IDE a 12es találkozót ,de mikor lesz? ?
Persze, hogy a 12-est mindenki megpiszkálja(muszály) , ki szereti azt mikor a 9-esek húznak el mellettük...
Itt már mindenkinek +piszkált motorja van de ugye majd azért bevártok engem. ?Eksön:A fiam csaját nem az tabu ,mondjuk 1minőségi ellenőrzésen csak át kéne esnie .
Nem sok.. csak a rángatás miatt vettem bele a PC honlapján van beállítás, amit le is töltöttem, pont olyan kipufog rendszerhez, és levegő szűrő párosításhoz ami az én motoromban is van.. most szereltem bele szombaton
Te kis huncut,hány paci?
pokolgép volt nem kozsó .igazad van mester ,csak holnap nehogy a fiad barátnője vigye be . .
Látod-látod ha 11évvel ezelőtt pld nem céltalanul(üres járatba(a Kozsó plakátja előtt ) rejszoltál volna ,hát neked is lenne./pillanat most is idáig hallom a monitorod előtti fityma csattogtatást .Na lépünk a D.r Bácsihó.(azé szeretlek ám Eksön )persze nem úgy csá
már bent vagy ,és tavaszig kiengednek? ,majd meglátogatunk motorral ha nem leszel magánzárkában . .
De nekem behozza a fiam a reggelim .
Ezé netezek az ágybú.
feküdjetek vissza mind2en,mert a ti korotokban már veszélyes dolog 10előtt kelni . .
No feküggyé vissza.
Ló reggelt!
Amikó Te felkeltél, az a pipifax féle parasztfelkelés volt.
Jimy te valami időzavarba vagy a 9-esen jó napot-ot írtál. Bár tudtad, ha oda írsz jó reggeltet, akkor jó ledorgállak, hisz reggel az akkor volt amikor én felkeltem...
Jó reggelt!
Hencs vigyázz mert a ZÖLD 12eseken különösen jó a fék .
Cadilaci tényleg indult ma a Yetiracen http://www.sportmotor.hu/motor...
rendes vagy papa, hogy támogatod a dolgot, de sajnos kivitelezhetetlen.
De hogy nem 1.Zárjátok magatokra az ajtót 2.húzzátok be a függönyt 3.kapcsoljátok le a villanyt 4.Béküljetek ki
bocs hogy beleléptem a kis lelki világodba,igazad van,
nem vagyok idevaló asszem ez nem az én helyem
Hmm, lehet hogy igazad van