Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó lesz, akkor tuti nem tudsz majd kanyarodni...
Hacsak nem csopperesíted a 12-est...
a fékcső itt hever az asztalon a dobozában ,remélem Hencs apuka átveszi ,és akkor rendelek másikat.nem küldöm vissza mert ugy már sokban lenne .
És tényleg mondtál valamit msn-en , .
söt én már az elsö villaszög modositásán is gondolkoztam, és ha minden igaz tavaszra a modositott kifli is meglessz,
Lassan, de ha a biztosítón múlik, akkor addig húzza ameddig bírja.
Nem kell bemutatnod nekem őket.
Szia földim ,én zx9esét teszek bele ,mert szebb is meg rövidebb is kb 3 centivel ,h mennyit kellesz faragni azt még nem tudom,de nem számit van flex .
Jó az már én is nézegettem, csakhát mai napig nem árulják el melyik 9es kawáé megy bele a mienkbe.
Azért akarsz azt, h rövidebb legyen a tengelytávod?
elmondom neked eksön ha elindulnék és mindenkitöl beszedném a tartozásokat, akkor holnap kifizetném kessre a 12est, csakhát vannak köcsög bujkálós emberek, akik agyonszarják hogy tartoznak.
Van 5 kilóm, csak nem nálam, de már nem tudják sokáig huzni, mert minden papir beadva, és én vagyok a jó (biztositás) ugyhogy fizetniük kell.
Erika is csak csapong össze vissza , kell is meg nem is, a 10es ugytünik nem kell neki, amin nem is csodálkozom, a méretei miatt, láthatod csere nem nagyon van rá (400-600as) pedig te is tudod hogy eléggé rendbe van a zx10is, mégis fosnak töle mert 20 éves, pedig a sok kis zöldfülüt felültetném magam mögé , ugy fosnának, mint én mögötted (EKSÖN) amikor ki jöttél vele értem. az nem volt gyenge menet. élvezted mi? majdnem 2x elhagytál
feket663:be teszed a rövid hátsó villát hát az tuti,hogy nem fogod tudni az első kereket len tartani(főleg a te gépedet ).De ha szeretsz kerózni?
Miért nem lett bróker?
És honnan adsz rá még 5 kilót? Hitelből?
Pupu:Neked van igazad!
Rövidebb lengővilla?
Fékcső?
Köszi Szöllő Papa, de nem élhetek vele, mert ugye csak Suzukim van, aztán nem lenne helyes...
akkor Erának csak akkor lesz motorja ha vesz magának ,te egy igazi bizniszmen vagy . ....
Mondtam valamit a múltkor msn-en én is...
hát azt nem csodálom
nekem se kell más mint Kawasaki, és abbol is a legnagyobb, sok jó szép (ronda is) motorom volt már valóban a yamaha a különösen szar kategoriába tartozik véleményem szerint, csak elgondolkodtam azon hogy hogyan tudnék megszabadulni a hiteltöl vagy radikálisan csökkenteni, most én a mult hónapban a barátom szivott nagyot , és tudom milyen amikor helyrehozod, és egy fillér nélkül maradsz, nem akarok többé ilyen stresszt.
Milyen lengővillát teszel be? Mert ezen már én is gondolkodtam, és tulajdonképpen meg is van a 2001-02-es gixxerezer villa, csak még nem volt kedvem betenni. . .
Egyik ismerősömnek pont egy 2000 évjáratú R1 volt. Olaszországi túrán megrekedt a jobb szélső dugó Láncfeszkó állító a karbisoknál beszokott rohadni. (R1-R6 nekem is fúrni faragni kellett a cuccot) Nekem 2000 R6 volt, szép volt, jó volt, de nem vennék többet Yamahát. Max pályázni........
Ez is igaz, de csak végel lessz ennek egyszer, hogy a taxérték feléért is nehéz eladni motort, ez nem mehet a végtelenségig. aztán lehet az lessz hogy azt az 5 kilot betolom a banknak, és ha sikerül a 10es árát is, nem tudom, kicsit bestresszeltem a januári történetektöl. természetesen imádom a motoromat, és csak akkor válnék meg töle ha minden le van zsirozva ahhoz hogy még idén visszaülhessek erre a "nemes" kategóriára
Azért egy 2000 körüli R1-est elég nehéz lesz 1 milla körül eladni, tekintve, hogy 2004 est meg 2005-öst is lehet venni 1,2 körül és azokért sem kapkodnak. . .
az elképzelés a következö, odaadom a 12est meg a 10est meg 5 kilót és átveszi a hitelt. másképp nem boltolok, az R1 árábol (milla körül) meg kapok nem hiteles 12-est, bebizonyosodott hogy a 2000 évjárat is nagyrészt jó állapotu (zx12r), és nincs stressz nincs aggodás azt a 35öt meg beletankolom és sosem szállok le rüla, nem tipust akarok változtatni, mivel ez bevált , de ha van lehetöség hogy megszabaduljak egy elég komoly hiteltöl, akkor azt kell tenni.