majd este lövök fel képet egy 255 ös lerakásról ami nem igazán ugy ért talajt ahogy szerettem volna.pedig volt kormánygátló.csak éppen +3 fok volt..de megfigyeléseim szerint a hideg az ami jobban belepofázik a dolgokba....a hideg telóolaj nem képes a gyors csillapításra akármilyen beállítás van
Én így használom 1 éve a mocit 3 hónap kellett mire eltaláltam a nekem való beállítást, már úgy volt eladom a vasat... ekkor jött az új rugok elöre, és az állító fülek a tetejére... így letekertem vele 13000km már..
azért lehet igy belenyulni,mert gyárilag olyan stabilra csinálták,h minden hülye boldoguljon vele .mint egy mozdony olyan az egyensfutása,ami kanyarban hátrány ,de megoldjuk okosba .
haller már akkor lehetett érezni a különbséget, amikor leszedtem a kitámasztóról, hogy könnyebb lehet dobálni jobbra balra mint az enyimet igazából a kanyarodás így sem gáz, mert az R6-tal nem igazán szerettem borítani (60-as gumi egy kalap fos) ezzel már bátrabb vagyok a hátulja maradt a gyári nálad Marci?
Lehet nem volt eléggé rátekerve? Nekem van stabi eddig számomra a legfontosabb kiegészítő elem.Néha olyan ferdén teszem le az elejét oszt semmi nem jön át belőle.
Szia ,hogy sikerült annyit ültetni rajta ,nekem 2 centinél már belekoppant a sárvédő a fejidomba ,bár a tiédnek más az eleje .Csak simán leengedtétek és annyi? .
pontosan ,nekem 1,5 centi ültetés is érezhető változásokat hozott ,+fel lett keményítve,két hónap alatt sikerült beállitani a csillapitást,h ne pattogjon,de már jó.csak idegesebb lett kicsit,és stabi nélkül megizzaszt minden nap .KELL EGY STABI,de megéri ültetni,mert nem lesz hintaló .A rövidebb villával meg rövidebb lesz a tengelytáv ami megint csak jobbá teszi kanyarokban,mert egy rövidebb gép jobban kanyarodik.
a gyári 1440ös tengelytáv nekem csak 1405-1410lesz. .
2,3 cm van leültetve az eleje, olyat fog fordulni, hogy beszarsz de 200km-ál van benne egy pici szitálás, 210 után elmúlik vagy egykeró lerakásánál csak óvatosan, ne csapd le az elejét
a gyári 1440ös tengelytáv nekem csak 1405-1410lesz. .
" a szitálás megszünik egy kormánygátlótól "