.A motty az nagy ötlet ,de a stabi a legfontosabb ,a hétvégére megérkezik az uj rövid lengővillám ,amivel pont elérem a 10es tengelytávját .már csak egy stabi kell ,meg a motty. ,de meglesznek .
Ja igen Oszi:Továbbá nyertél egy, két személyes utat a Világhírű Mszalkai vizivilágba, mely 2hét kotlátlan fürdő -ital-étel fogyasztás.Gratulálunk a Zx-12 fórum nevében. http://mokalista.blog.hu/2010/...
Fasza leírás, bár elég érdekes sorrendbe csinált pár dolgot.
Én pl elsőnek fémfékcsövet vettem volna rá, meg kipufogórendszert, direktszűrőt...
Amúgy csapágyat nem árt cserélni, de nem valami olcsó móka...
Tipikus fagyizni járok a motorral.Péz van, mire költsön .Inkább benzinre kellett volna mert a km nem sok a gépben.Idióta !viszont az 1ik legfontosabb+ nincs a gépen.No mi az?
fasza is viszont ez a menesztő csapágy ez merre van? 3-4000ft tényleg nem nagy tétel, de ha nem muszáj nem cserélem.....össze kell kaparnom a pézt a Motty-ra
ITT egy oldal,jó képekkel,egy kis átalakulás. a menesztő csapágy 6000mérföldnél darabokban .Én mindenképp cserélem a kerékcsapágyakkal együtt,mert amit azok kapnak .
gondoljátok,meg mert nem egy vészes összeg,és a fék is pontosabb lesz .
szerettem mindig is a hasonló zenéket , de azé a haluzós a szívem csücske
lesz egy pár km autópályázás idén az biztos az biztos, hogy nem fogok buszon rothadni többet...........
Én pl elsőnek fémfékcsövet vettem volna rá, meg kipufogórendszert, direktszűrőt...
Amúgy csapágyat nem árt cserélni, de nem valami olcsó móka...
gondoljátok,meg mert nem egy vészes összeg,és a fék is pontosabb lesz .
lesz egy pár km autópályázás idén az biztos az biztos, hogy nem fogok buszon rothadni többet...........
milyen lesz már az alagút 320al .