Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Milyen féle "lassító" reléd van atya?
Alszik .
mi van itt? ezt a dög unalmat semmi izgalom hol van mindenki?
Helló

Az apró hirdetések között nem a bárdi 12ese van hirdetve?
ennyi.
Ugyan má-ugyan má .10éve is a stock sport versenymotoromon is így volt a váltás .De a versenyző az pe nem Szöllő volt amúgy csak 1anyát kellett lelazítani.
Akkor gyakoroljál, mert fordított a váltó, 1-es fent, a többi lefelé
Én+kockáztatnám az ér!
És majd rájöttök, hogy csak egy kis 15 éves szemüveges, kockafejű nethuszár vagyok egy Verhovinával. . .
.kunmadarason megtekintjük . .
Kipróbálhatja bárki, legfeljebb lesz egy 12-esem...
persze, 2 kilóval nehezebb gyárilag, de az már leugrott róla, mondjuk a kerekekkel, +a segédváz is alura cserélődött, a kipuff 60 %-ban titán, lejöt a kipufogóba friss levegőt juttató rendszer, a nehéz gyári hátsóidom helyett is üvegszálas van, a nehéz lábtartók helyett is könnyebbek vannak, hátsók nincsenek, nem tudom hány kiló lehet, de jóval könnyebbnek kellene lenni, mint a gyárinak...
MEGHALNÁL RAJTA
na jó,annyi cuccal könnyű .bár a busa gyárilag is nyomatékosabb meg nehezebb is .
kiváncsi lennék rá,h ugyanazokkal a módositásokkal mit tudna egy 12es .
Már naon kiváncsi vok arra a gépre,vidi nix?
Nekem nincs szükségem ilyesmire, mert 3500-as fordulattól 10000-ig minden fokozat jó fokozat. (100 Nm felett van a nyomaték)
a Mami kitalált egy cuccot ami menet közben mutatja a nyomatékot egy kijelzőn.arról hallottál? ,vajon lehet már kapni .
nekünk itthon piros a kerti csap azért vettem kéket
Végh Jana Egyik kedvenc versenyzőm volt. Mi lett vele, nagyon eltűnt
elhiszem,mi is mértünk a suliba 2x ugyanazt nehéz volt .
Azt akkor már meg sem mutatom, hogy mit mért Végh Jana, mert besz&@rsz. 187 paci keréken, na az már nekem is hihetetlen volt, bár nagyon jólesett...
Nem kell itt a szuzukireklám , lehet mérni többet is a valóságnál.Ago többet mért,h meg legyél elégedve , .
kerti csap ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ .most leestem a székről .
az enyém már 2008 elején tudott majdnem annyit... keréken