Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel vitába szállnék ,mert ugye változik az első villaszár döféspontja,ezáltal a villaszög ami hegyesebbé érzékenyebbé teszi a kormányzást,fordulékonyabb lesz és valamicskét veszít az egyenesfutási stabilitásból
Igazándiból, ha ülteted az elejét, az effektív villaszög is módosul, de jobb, ha a hátulját emeljük meg, nem tudom, hol, de ezt olvastam. De a Busába már bevált dolog a gixxer hátsóvilla, egy amerikai fórumon volt már ilyen átalakítás, és azt írta a csávó, hogy sokkal jobb lett.
Sztem meg jobban fog, a szűkebb kanyarokban.
Igen, azt sokan szokták csinálni, és jobb lesz tőle a motor. De annak nincs köze másik villahídhoz...
Marcipán gépe van faszán megültetve arról még a lábam is leért rendesen úgy kéne nekem is belőni. A villaállító csapok ma jönnek meg (fékbetétekkel együtt)
ha rövidebb a lengövilla attol még nem fog jobban kanyarodni a gép, max jobban emelgeti magát ami ugye a gyárival is ezt teszi, eksön mondta hogy amikor beolintottuk az ö gépét jobb lett csak nem tudom mennyivel, mert ha elég az akkor én is leültetem az elejét aztán meg van oldva a probléma.
Igen.
Fasza. Miért lenne sokba? Nem a te pénzedből menne.
Mérd le hány gramm. Konyhai mérlegen is jó lesz.
Na igen, 1et érettünk benne...
Úgy ám. Vázgeometriához van. Ez egy elég bonyolult dolog, mint a tehén. De én megfejtem...
Az első villaszöget tuti nem szabad piszkálni. Sztem te vagy okosabb mint a Kawasaki mérnökei...
Szóval tengelytáv lengővillával, de az első villszöget ne basztasd...
Akkor irány a 636-os topik?
Kösz Vitya!:D
ugy-ugye .
na haggyuk a sirásrivást a helyzet realizálodott nálam is, a kérdésem szerintetek szabad modositani az elsö villaszöget, olyan cbr-esre szeretném , kb másfél centivel rövidölne meg a tengelytáv még épp nem ér bele a kerék a pipaidomba.
csak 1 dolgot felejtesz el neked az a 90ezer akár bele is mehetne a motorodba akkor sem döglenél éhen, de nekem ott van még az utazgatás is , és te is tudod néha több mint 100 km-ert megyek reggelente
Az vagyok tudom ,de rosszat nem kivántam,csak h legyen egy jamahád egy http://www.duohangszer.hu/kepe..." target="_blank">ilyen .
én csak annyit mondanék, hogy ha lehet ezt ne vedd meg amit ezen az oldalon találsz
Hmmm...Z1000-ben már láttam ZX9 lengővillát...
te mien aljas vagy, mikor kivántam neked rosszat?
persze,azt h rossz topikban vagy ,de szivesen mondunk mi is róla ezt-azt .bár én még nem is láttam közelről .
Hali! Most szeretnék venni egy ZX 636 R típusú mocit, valaki tudna nekem mondani róla pár infót?
jaj már , te meg ne biztasd már ,simán ki tudná fizetni a részleteket,csak......a többi már nem ide tartozik ,
az elmúlt 4 hónapban havi 90ezer volt a jövedelmem,és mégis tiszta vagyok .
nem szabad bántan,már rájöttem,mert a 10esé sem sokkal! meredekebb ,csak ott más a vázgeometria .
Konyhakés van nem?Mellé bézból ütő,embert+keres helómi, aszt bumm a fejbe péz ide=ennyi.Kapsz 12évet de 10év után úgy is kiengednek mert nincs hely +jó voltál.Kaja -pia -fészek- nő+van a sitkón.ja és 10év múlva sittes fizudból ki fog jönni a mai 12esednek az ára. viccet félre téve nem jó döntés amit hoztál de HELYES!
ahha,persze,igen.ezt is innen szop...d ki .tavasszal jamahád legyen azt kivánom .