Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jújj...nem lehet egyébként is már megnőtt ilyen lett
De jó is ez ropogósan, vörösboros mártással, parmezánnal meghintve.
Jó napot!
2 kerék a lényeg itt csak 1 ember tiltakozik a suzukitol, mégis nézegetett egy hayabusát, tök mind1 mivel vagy a lényeg 2 kerék meg egy motorblokk ha a többi nincs akkor sem közösitünk ki.
itt meg eltünt mindenki vagy még másnaposan heverésznek
tudom hogy itt nem illik ezt mondani de nekem nagyon bejön a suzuki olyan mint 1 sárkány nekem tetszik,de ha ilyet vennék nem illenék közétek ugyhogy marad a kawa
istenem de jó is volt.....
jaj haggyad má more
mi ez a hümmmmmm csaje? rossz az aki rosszra gondol
az a tied vagy csak olyan, de baszottul ugy tünik hogy a tied, csak a bör hiányzik
hmm.....
este jön be hozzám
dolgozik délelőtt
hol van eksön?
hazavágta sajnos, mert letesztelték már a cuccot, viszem majd az alaplapot dunaújba, ott megnézik mit kell kicserélni rajta (n-tech), aztán meg is csinálják, relatíve baráti áron (15-20000 ft) azért köszönöm vinyót meg szerencsére gariba kicserélték.
Most jöttem garázsrájdból és mentem 180-nal
áljunk meg egy szóra, tutira hazavágta vagy csak nem látja, satás gondolom a géped, ha gondolod megnézhetjük az én gépembe látszik e a vinyód.
Azért a harmadik képen az énfajta GSX-R1000-rem befigyel...
Yesss.......vezérlőhibás a laptopom+gajra vágta a merevlemezt, oda 250 GB adat ilyenkor de jól jön a pallásról a pentium 2 meg a win 98
Szia Bárdi!
Jó reggelt.
Köszönöm de azt hiszem megveszem helyette Action fékcsövét a megmaradt pénzből.
De azért köszi,
Szevasztok zsiványok!

Látom itt sokan fognak a jobbakra szavazni!

Tavaly szeptemberben fertőszentmiklóson volt egy kisebbfajta
ZX12 találkozó, sógorék féle....

Már nekem is elvonási tüneteim vannak...
ki jön motogp-zni remélem valakinek van telepitve, most nagyon megy kiváncsi vagyok ki tud megverni.
Nem,én ezt még akciósan vettem 2005-ben agy cross versenyen. Azért kérdeztem,mert van egy cimborám aki elég járatos ilyen Kawa cuccos ügyekben,aztán ha gondolod ráuszítom a témára,hátha tud szerezni.
Action, a múltkor kértél pár képet...
te ma itten vagy a garázsba . ÁÁÁ