Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Joe a válasz:Fiatal. Alkoholisták. SZövetsége. (én mindig is tudtam,h ezek a 9esek sem tiszták) .
minek az msn? mikőnehavóna?
azt nem tudom,mert kizárt dolog . miért nem megy ott az msn ,én mikor kint voltam akkor még működött .
hy makkocska
sza ninja
emmegmi?
ich habe keinen...es war nicht meins...aber warum?
wie ist dieser balkon? , , .
gyorsan kicsi volt a hely a balkonon...ennyi
,akkor hogy mehetsz a 6ossal,ha ezzel .
hogy lettél motoros? ?
Gyáááá, milyet drifteltem hazafelé a 10-essel kell szereznem azonnal egy hátsó gumit, de ezt még elötte lerobbantom róla eksön msn-?
minibike-oztam a balkonon oszt nagyon megindúúúút a gééééép
,hátaztmegmivel?
húúúú...karamboloztam tegnap egy picinkót
guten Morgen kleines Mädchen .
mitől fáj a lábad ?
hamivanmáhe?
Jó reggelt!
A pipit kell ütni, engem vesztegetni.
én a saját szabályaim szerint játszok ,nem hódolok be ha nem vesztek be,akkor mindenkit megvesztegetek .
Ha be akarsz kerülni a F.A.SZ-ba nem az legjobb módja, ha egy vezető elnökségi tagot felpofozol... szerintem...
Én vagyok itt ma az ELSŐ akit Action-nek hivnak , .
ez a verseny már vért követel ha harc hát legyen harc . .
,te apppa minek neked ez a sárdagasztó trágyaszállitó ,van rá munka is esetleg lehet tudok olcsóbban papirok nélkül,házhozszállitással csak meg ne kérdezd,h honnan van . .
Hencs: jók lettek a képek (megint sikerült elvetemült fejet vágni)
Jimmy: én is be akarok kerülni a F.A.SZ-be ,fél liter házitól még stabil vagyok .2litertől meg már csernobil. .
Soha ne felejtsd el a versenyben a második nem számít. Vagy első vagy vagy senki, a 2ikra senki nem emléxik. Ma jó lecékét kaptam ebből az aukción remélem roncsot vásárolt az aki gyorssabb volt nálam...
Aranyszabály az, hogy "mindíg az első megy előre"
ma nem ,de nem azért mert aludtam .csak megint a munka a netezés rovására ment , ,
DE 2.dikk vagyok .
Na mi van eksün? Ma nem vagy első
abba biztos vagyok