szeva pupu figyelj szombat óta a szám szétrepedve,az arcom is, a monoklim is kialakulóban ,ugyhogy benne vagyok de csak reggel korán.Éljünk a meglepetés erejével . na?
a mai estét kinevezem a rámnemruházott hatalmatok által vezérelve:
a mindenki küldje be a kedvenc zenéjét estére. .
és ez most nem számit szemetelésnek .
én kiváncsi vagyok,h ki mit hallgat a legszívesebben . zene .
Nekem michelin pilot sportok voltak, senkinek nem ajánlom aki csak egy kicsit is hajlamos a kanyarvadászatra. 4.000 km-t nekem elment túrázásban, de itthon a hegyek közt nagyon vigyáznom kellett magamra. Következő szezont én vagy Conti sport attackkal, vagy én is pirellivel kezdem.
volt azóta szép idő is.és nem is volt paracsík . szerintem közuton az azé nem rossz egy bálnával. Teve a lábtartót is letette . .bár én úgy nem szeretném .
diadlo corsa van nékem hátul,és szerintem nagyon fasza .
elől Sporttech M3van,hátul is az volt.Az is jó,de nem annyira.ahol az m3 csuszott ott a corsa még lazán tapad. még ebbe az időbe is huzgálja fel az elejét olyat tapad szigoruan 2.4-2.5 bar nyomásnál.
a nyomást ellenőrizd sürün ilyen időben. és ne tegyél bele 2.8at . .
a mindenki küldje be a kedvenc zenéjét estére. .
és ez most nem számit szemetelésnek .
én kiváncsi vagyok,h ki mit hallgat a legszívesebben .
zene .
, Tudom tudom a keserü kötelesség. Amint lehet megkereslek ezügyben
elől Sporttech M3van,hátul is az volt.Az is jó,de nem annyira.ahol az m3 csuszott ott a corsa még lazán tapad. még ebbe az időbe is huzgálja fel az elejét olyat tapad szigoruan 2.4-2.5 bar nyomásnál.
a nyomást ellenőrizd sürün ilyen időben. és ne tegyél bele 2.8at . .