Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király! Csak kocsma legyen a környéken, és nem fogok unatkozni. Hát ilyen időben nem hinném, h sokat fejlődtetek volna. Sajnos nem igazán lehet ilyenkor kihasználni a gumit rendesen(meg a motort se). Persze, voltam párszor idén is. Viszont CSAK Hring vagy Pring-re megyek.
Pirelli Diablo hátsóról tapasztalatok? Elöl olyanom van, az nagyon faja, de nekem ez a hátsó (michelin pilot power) még mindig nem a szivem csücske........és már nagyjából csere érett is lett
,elhivunk valahová,és majd jól ott hagyunk .amióta nem találkoztunk sokat fejlődtünk Tevével ,már csak egy kormánycsapkodásgátlót kell beszereznem tavaszra,és mehetünk pályára . .jössz-e? .
Még gépészkedtek?
neszójjábee . .
Mert csak egyenesen mertek menni mi?
Úúúú...meg kéne ilyednem?
Szeva az audizást elhalasztottuk,mert csuszkálás volt,és annak semmi értelme nem lett volna.inkább csaptunk egy szezonzáró bulit és sikerült berugni,de ugy h azt se tudom,h hol voltam, . .
de a két liter házi amit vittem az elfogyott . .
Valószínűnek tartom.
Ha bemegyek egy Kawa márkakereskedésbe, akkor ott megtudják nekem mondani a színkódot szerinted?
Magamnak lefújtam mattal. De később lehet még elviszem festetni, ez meg lesz az alapréteg. Szerencsére a színkódomat tudom.
Fasza Nekem még le kéne festetni. Ha már itt a szar idő megpróbálom kideríteni a hasidom színkódját és olyanra lefényeztetni. Sokáig azt hittem, hogy fekete, de nagyon sötét lila metál (szerintem kib@szott szép). Neked mennyiből jött ki a festés? Vagy saját magadnak csináltad?
Íme az első képek a sárvédőről mit Basi2 küldött nekem. Szerintem megérte a pénzét.
Szeva Eksön Megvolt az Audi alázás? Vagy a ganaj idő miatt felejtős................
Felkerültek a képek / videók a túráról.
Jó lenne ez a lengéscsillapító, de sajna most nincs rá keret.
szia.köszi a figyelmességedet .lámpa-index kb mikorra vár6ó?
ez naon komoly csillapitó tévének is ilyen van .
Csak simán ismerem a csajéééét bár sajnos még nem volt mód rá, hogy egy jót motorozzunk.....egyébként ja, lehet nekem is előbukkanna pár ősz hajszál
Szerette volna, de a rosszidőre való tekintettel nem engedtem. Még ha jóidő is van megőszültem volna míg visszaér . Te honnantudsz erről?
Kormány lengéscsillapító a Vaterán!
http://www.vatera.hu/kawasaki_...
Nincs meg a számod sajna
Alexa nem csórta el egy körre a tizenkettes nagytesót?
Sziasztok! Elhúztunk ma Tokaj környékére. Nemrég értem haza. Szarráfagytam, majd jövőhéten írok többet. Addig olvadok.
. .rám nem kell várni,mert én vagyok a rém ,ne hivjál ki,mert nem is jó a motorod,valami van a futómüveddel,mert az első kereked mindig a levegőben van . . ..
Na jó igazad van ám,ha 15évesen nem a lepedőbe törőltem volna ,úgy hívnálak most"KISFIAM".