Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zooráán?mingyá hányok(de tőled is )Majd jövőre +tanítalak motorozni .De 5perc menet után 1percnél többet nem várok ám rád !Jó lessz ha valami Túrbót beszerzel(a jobb csuklódba).
zorall ? áááááááá,a kur%a picsába,mehetek dolgozni éccakára .
én azt hittem az öregek Zorán koncertre járnak . .
Olyat gyorsultam földvárnál, hogy kilyukadt a zoknim sarka
Idáig hallottam! Ma este Zorall koncert.
Ago is azt ajánlotta, bár akihez viszem a motort szervizelni, ők motult használnak versenyre is, tehát nem lehet az sem kaki na meg persze azért is vettem motult, mert gallonból óccsóért (nem hamisított lófax) adnak
fasza olaj nagyon,de én mégis cserélem hamarosan,meggyőztek,h van jobb .és én azóta bennem van a para mert nálam sokat jár a mutató 10ezer környékén . FUCHS .
Csak és kizárólag 10-40
.de femélem 10-40est tettél bele .
Basi megjött a cucc!
Köszi mégegyszer!
Kész lett a nagyszerviz, csapattam is egyet gyertya, légszűrő olyan zokni volt, csoda, hogy még ment......motul 5100-től tényleg sokkal halkabb lett a kuplung; olyan mintha a szar gyertya, meg az eltömődött légszűrő min 10 lovat (és legalább ennyi nyomatékot) levett volna, mert érezhetően jobban ment húztam is magam után a szép fekete csíkokat gyorsításnál
Tudod a számom, ha kell segítek vannak lehetőségek
m6,vagy m1esen. ezt nehéz lesz,mert 340 a vége,de majd jól legyorsuljuk 300ig .
M5-öt zúztam már le Hol lesz a történet?
Upsz!
A jó öreg Drag alap!
Görgős csapágyas főtengely! Agyonvághatatlan!Szerintem nem sok érte ha tényleg üzemképes a blokk és az injektor!Németországban erre licitálnának a vevők!Nálunk meg a kutyának sem kell már!"Ezért még egy repülő leszállna a sivatagban!"
Nekem
resszkessenek a géesikszerek .
+2 hátra...és máris mindent tud.miért ne tudna pályázni .van 2 kereke nem?még sok is..
-2 fog előre.
Nem-nem. Se pályázni,se kerekezni nem tud. Tud viszont olcsón,kényelmesen túrázni.
várjál várjál.Oldtimer kategóriában ez nem jó? tutti jön keróra...
Ha lenyomod ezzel a jövő évet megveszem neked.
ezzel milyet lehetne pályázni apám......
Sziasztok!
Itt a motorotok ükapukája,GPZ 1100 DFI UniTrak,és nagyon eladó. Ha esetleg valakinek kell,vagy tud valakit aki hasonló kategóriában gondolkozik,az légyszi jelezze nekem. Köszi. Egyébként a motor jó,teljesen gyári,papírok rendben,műszaki van,törzskönyv van,injektor hibátlanul üzemel,gázelvételkor kicsit dohányzik,valszeg szelepszárszimering,egy jobb első index hiányzik,de más hibája nincs.
Ára: 160.000. Ft. és S.O.S. nagyon kurvára sürgőőőőőős!
neeeem,oda nem járok csak negyedévente. ,mert ott mindig be kell rúgni a cimbikkel .
Kisvárdára?