Ne haragudjatok a zavarásért! Néz rá az adatlapomra. Van egy link ami az iwiw- re mututa. Motorozást IMÁDÓK klubja! Ha van kedved csatlakozz.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.
Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!
Mi van itten? Hogy mosna már+gyorsulásra az RS-8as egy 12-est? Se hogy viszont végsebessége ha nincs tiltás benne má veszélyes s-8 és a GTR között kb annyi a különbség mint alap 12es és Turbós12es között,sztem. De a Nissan 800lóval+ami kis (Nitró).Nem állnék mellé már. Ha kikaptok Auditól mehettek gyakorolni Bird-hő! Vidit várjuk
http://www.sportmotor.hu/motor...
eksön ezek alapján kizárt, hogy nyerjen 800 lovas nissan is csak végre tudta lehagyni a hayabusákat (volt egy zzr 1400-es video is youtubon, az a srác nyomta a legjobban ellene, nem azért mert haza beszélek ), ha jól váltottak a motorosok, ráadásul az a gt-r gyorsulásra volt felkészítve, mert megtaláltam a faszit a feltüntetett drag egyesület honlapján. De ott is néztem az eredményeket, csak az 1 mérföldes gyorsulási adatok voltak kimagaslóak, 400 m-en esélytelen.......sok cseresznyét hozzá
hááát,420ló összkerékhajtás,r-tronic váltó,rajtelektronika,meg 4darab tapadós 300as gumi. esélye sincs ,majd telefonon és egyeztetjük az indulást. de ha kikapunk,akkor tagadni kell mindent .
jujujujujujj szombaton erőpróba nagymotorosoknak
az ellenfél egy 2009es full-fullos ÓdiR8as ,ugyhogy 100as benzint kell tankoljak . esetleg jönne valaki?
eddig 2en vagyunk pupuval ,de lehet,h el leszünk picsázva , .de nem biztos .az tuti,h jó kis videók fognak készülni .
szeva félsz mi? .ne parázz,marad a romboló,még sokáig,de tavaszra csináld meg a tiédet rendesen,mert ha találkozunk, a kappanhangú motorod a parkolóban maga alá fogja engedni a vizet,mint a porscé-s reklámban . ,sőt pupu .barátom is belejött a kanyarodásba(ez látszik is az idomon .),ugyhogy ha vereséget nem is fogsz szenvedni,de biztos,h jó kis meccseknek nézünk elébe a mecsekbe. .
Szia Szöllő mester Merre szoktatok menni balcsira? Én Dunaföldvár/Előszállás/Cece, ilyen útvonalon szoktam tekerni, fasza kis kanyargós, jó minőségű, csak kicsit szűk, de imádom
Nem vagyok bálnautáló, csak sokan nem tudnak kanyarodni a bálnákkal...
Hmmm...akkor majd én is rágyúrok a témára. Bár márciusig nincs gurulás. Corsa III gumi hátra már le van foglalva. Eddig azért nem kanyarodtam brutálul, mert nem éreztem, h rendesen fogott volna a gumi.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.
Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!
Sziasztok!
eksön ezek alapján kizárt, hogy nyerjen 800 lovas nissan is csak végre tudta lehagyni a hayabusákat (volt egy zzr 1400-es video is youtubon, az a srác nyomta a legjobban ellene, nem azért mert haza beszélek ), ha jól váltottak a motorosok, ráadásul az a gt-r gyorsulásra volt felkészítve, mert megtaláltam a faszit a feltüntetett drag egyesület honlapján. De ott is néztem az eredményeket, csak az 1 mérföldes gyorsulási adatok voltak kimagaslóak, 400 m-en esélytelen.......sok cseresznyét hozzá
az ellenfél egy 2009es full-fullos ÓdiR8as ,ugyhogy 100as benzint kell tankoljak . esetleg jönne valaki?
eddig 2en vagyunk pupuval ,de lehet,h el leszünk picsázva , .de nem biztos .az tuti,h jó kis videók fognak készülni .
Hmmm...akkor majd én is rágyúrok a témára. Bár márciusig nincs gurulás. Corsa III gumi hátra már le van foglalva. Eddig azért nem kanyarodtam brutálul, mert nem éreztem, h rendesen fogott volna a gumi.