Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

á dehogy . csak az élmény,h hazaértem .
No mi a,buli van?
Ne haragudjatok a zavarásért! Néz rá az adatlapomra. Van egy link ami az iwiw- re mututa. Motorozást IMÁDÓK klubja! Ha van kedved csatlakozz.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.

Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!

Sziasztok!
végre megesz minket,a gyorsulás meg az időjárkálástól függ .
Mi van itten? Hogy mosna már+gyorsulásra az RS-8as egy 12-est? Se hogy viszont végsebessége ha nincs tiltás benne má veszélyes s-8 és a GTR között kb annyi a különbség mint alap 12es és Turbós12es között,sztem. De a Nissan 800lóval+ami kis (Nitró).Nem állnék mellé már. Ha kikaptok Auditól mehettek gyakorolni Bird-hő! Vidit várjuk
Főleg, hogy az új busában nem is volt speed box, azért maradt le úgy a végén
http://www.sportmotor.hu/motor...
eksön ezek alapján kizárt, hogy nyerjen 800 lovas nissan is csak végre tudta lehagyni a hayabusákat (volt egy zzr 1400-es video is youtubon, az a srác nyomta a legjobban ellene, nem azért mert haza beszélek ), ha jól váltottak a motorosok, ráadásul az a gt-r gyorsulásra volt felkészítve, mert megtaláltam a faszit a feltüntetett drag egyesület honlapján. De ott is néztem az eredményeket, csak az 1 mérföldes gyorsulási adatok voltak kimagaslóak, 400 m-en esélytelen.......sok cseresznyét hozzá
Vicces lenne ha bármi esélye lenne.
hááát,420ló összkerékhajtás,r-tronic váltó,rajtelektronika,meg 4darab tapadós 300as gumi. esélye sincs ,majd telefonon és egyeztetjük az indulást. de ha kikapunk,akkor tagadni kell mindent .
Engem érdekelne, kíváncsi lennék az odira mikor alázzátok.
jujujujujujj szombaton erőpróba nagymotorosoknak
az ellenfél egy 2009es full-fullos ÓdiR8as ,ugyhogy 100as benzint kell tankoljak . esetleg jönne valaki?
eddig 2en vagyunk pupuval ,de lehet,h el leszünk picsázva , .de nem biztos .az tuti,h jó kis videók fognak készülni .
Szeva, neked kell, vagy másnak
szeva félsz mi? .ne parázz,marad a romboló,még sokáig,de tavaszra csináld meg a tiédet rendesen,mert ha találkozunk, a kappanhangú motorod a parkolóban maga alá fogja engedni a vizet,mint a porscé-s reklámban . ,sőt pupu .barátom is belejött a kanyarodásba(ez látszik is az idomon .),ugyhogy ha vereséget nem is fogsz szenvedni,de biztos,h jó kis meccseknek nézünk elébe a mecsekbe. .
Szasz ViTya:Mi Mezőfalva-Sárbogád-Enying-Siófok!Tőlünk kb-85km .Nem lehet gyorsan menni rajta de legalább motorozunk.
na persze ehhez nekem is lenne pár szavam
Csak szervizeltek vagy értékesítettek is?
Szia Szöllő mester Merre szoktatok menni balcsira? Én Dunaföldvár/Előszállás/Cece, ilyen útvonalon szoktam tekerni, fasza kis kanyargós, jó minőségű, csak kicsit szűk, de imádom
Tedd ki az üzenő falra a Talma számát Biztos népszerű lennél nála. . . . Más:Már hiányzik hogy motorozzunk pld Balcsikra.
Jövőre nekem is befigyel a 190-es papucs. Újra kell szokjam majd a gépet.
Na hama szójjáneki ,megyünk Cólázni szedjetek össze.ui.persze ő fizet!
Szasz Apa Igen kaptam meg telószámot cseréltünk
Szasz Macipán !T alma gépét te szervizelted?Adott legalább valami ereklyét?
Nem vagyok bálnautáló, csak sokan nem tudnak kanyarodni a bálnákkal...
Hmmm...akkor majd én is rágyúrok a témára. Bár márciusig nincs gurulás. Corsa III gumi hátra már le van foglalva. Eddig azért nem kanyarodtam brutálul, mert nem éreztem, h rendesen fogott volna a gumi.