Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy, csak nincs még mindig otthon netem.
te kis bálnautáló, igaz hogy eldobtam a gépet viszont amikor nem dobom el igen csunyán veszem már a nagy bálnával a kanyarokat, kezdem megszokni a vasdat ugyhogy kedves OSZKÁR barátom lassan fel kell kötnöd a gatyádat, mert egyre zoralabbul nyomom,
cső oszi papa nagyon el vagy tünve innen sok a meló?
Jól beszélsz...
Inkább használni kéne megtanulnotok azokat a bálnákat, nem pedig izmozgatni. Ameddig csak egyenesben vagytok kemények addig én nem japperkodék...
Azzal lehet, h kanyarodni is fogsz tudni...
Mint pl krónikus kományrázás?
Kb 2 hete megnézetm az idei zx10-etközelről. Képeken úgy néz ki mint egy összehajigált sz@rkupac, élőben viszont egyből merevedésem lett. Akkora mint a kis zxr250-em volt, a tengelytávja meg még annál is kisebb. Brutális egy gép. Kb fele méretre a ZX12-nek.
félek,h a gépem elkap valami szuzki betegséget .
ne áruld a stabimat jámborka
cső igen kormánystabilizátorról van szó, eksön egyenlöre nem gerjedt a dologra egy gixer1100-on volt fent egy barátom szolt hogy hever neki, még a sárga cbr-re kértem ugy tünik péntekre itt lessz ha itt van és nem kell senkinek akkor felrakom a fotót róla
Szeva apa helyzet ?
Te dógozzá,hogy legyen még1 pocketbike-od.
gáton álló ló?
Én is Kormány gátló vagyok! . . . . .
Szia!
1-4 hét a szállítási ideje!
Amint megjön itt jelezni fogom!
Milyen stabi? Csak nem kormánygátló?
vedd fel a tlefonyt. .
Péntekre ér ide a stabid a srácnak el kellet mennie vidékre és ma már biztosan nem jön vissza.
uristen a mókus a legkeményebb
én nem gyurok vazze,mert ilyen lenne az eredmény,és vehetnék uj ruhát magamra .
egyébként a zx6 tervbe van pályán már csak kocsi kell hozzá meg utánfutó
sosem veszek ezért gyurok vazze
na igen , én ha akkora lennék mint te tuti,h vmi 10est nyuznék,meg 6ost pályán. .de nem szeretnék kisebb lenni mert akkor meg jegyet kellene venni a villamosra . .
Dolgozol eksön? Kiderült mit kerestünk ott a háznál, és mire vigyázott a Zoli az éjjel, beszarsz ha megtudod miért volt a felhajtás. más, szereztem neked stabit 10 robi, ma hozza be a srác remélem. és akkor ki is probálhatod.
zéixtizet rám tervezték........de nekem csak a tizenkettes
,pocket bike .akkor ha előrehajolnék rajta a sisakom összekarcolná a müszerfalat,és közben rajzolhatnék az első sárvédőre .kics és nagyon megy ,de tényleg tul kicsike,már rájöttem 2 kávé után .azért szivesen kipróbálnám,h azt adja-e amire gondolok . szegeden 20fok. .itt meg esik .