Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tuning ide v oda nekem jövőre kell 1jó tank kamera !(+van ezt kérek karácsonyra)bár sztem a mai gazdsági helyzetben kiröhög a télapóm ,.Szóval jövőre mindent lefilmezek és majd nézhetjük magunkat,(fő műsor időben RTL) .+van én erre gyűjtök!
én meg most értem fel a nyóckerbe megyek is legyilkolni valakit a baross utcába, hátha címlapra kerülök
Felkerült az első vidijóm... Igaz nem pont eerre számítottatok, de nekem ez ideiglenes elvonásitünetkezelésre pont jó.
link
Köszönöm ha lehet élnék vele.
én mélygarázsba bérelek egy kocsira való helyet,oda viheted a gépet .
tudtam én,h ügyes vagy . Hé ide nézz édes... .
Nincs, sőt most tettek ki egy ideiglenesen használt helyről, mert az elműsök szóvá tették a mocit.
Sajnos ennyi:
This video or group may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community.

De nyugi, gyorsan meghallgattam winampon
most megy harmadszor
én a domusnál . garázsod van ?
Jóó de eddig ha mondtam, h SexAction, mindig úgy néztek rám, mintha átmentem volna kínaiba
-----Vörös a száááááád
A tevéről elnevezett utca váchoz közelebbi végén.
ja igy megértem . most nézem,h itt lax a 13ba .?
Háát..... meg ismertem a húgát....
ne ijesztgess ,két gyerekkel egyedül hagytad olyan fiatalon .
Csak óvatosan! Én is így kezdtem az első feleségemmel oszt két év múlva mikor 15 éves lett, én meg 26 elváltunk ....
Miazhogy tudja ,a nevem se viccből az ami .
Néztem a hotdögös profilodat ,több ilyen lány kellene .
MSN ?
Na ez feladat lesz a javából....
hibrid keeeeeeeeeeellll
Assssemmi, tőlem a Hondában kérdezte az ott dolgozó srác, miután végigdícsérte, h milyen szép a motor, és rendelni akartam egy kis gumicuccost hozzá, h milyen motor is ez?
Mondtam, h NSR, erre: "jójó de mi? Suzuki, Yamaha, kawa, mi?"
ÁÁáááá nem esett le az állam kicsitse :))))

Lényeg, h értsék a dóóógukat, nemde? Hát de... Akkormeg?
Igazi szakik
Hoppá tévedtem egy 100ast.
Ezazzzz
Első ember, aki tudja, mi az a SexAction
Hú,hogy mi megy itt? Én most lépek így kív leszek ki szól be 5000ik