Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hitelátválalós. Nekem annó még 1,8 milkót kellett volna összeben visszatörlesztenem erre a gépre. A színe valami gyönyörű. A moonlight silver-t nagyon jól kikeverték hozzá. :) De ahogy beindította... Olyan mintha a hajtókarcsapágy csörgött volna, vagy tudomisén mi, de a blokkból használtcsapágyhang jött. Persze könnyen lehet, hogy azóta már orvosolta ezt a problémát, ahogy ismerem. Nyáron csak egyszer tallkoztam vele Parádon. Gyönyörű gép, ezen is utángyártott kipufogó van, amit egy közös ismerősünk szerkesztett rá. A dobnak szép hangja van. :)
Jutalékot kap.
Ez mé olcsó Marci? Az enyém is van ilyen állapotban (sőt)aztán én sem tudnám eladni ennyiben sem.
Ohhohhohhóóó........ Ha ez a gép Parádon van, akkor ismerem a tulaját, meg az előző gazdáját is. Jó csörgős a blokkja, az első gazdája nem nagyon ügyelt a bemelegítésre, és ha jól emlékszem nem csak túrázásra használta. Tényleg odafigyelt rá a mostani gyerek, és tényleg nem sajnált tőle semmit. Csak pénzszűkében lehet már. 2-3 éve biztos próbálja már eladni. (már ha ez a gép az amire én gondolok)
Fhúúúte Szandy ha te azt láttad volna.... Csontig lekoptattam a térdemről a plezúrt!
Most meg beindítottam a kicsikét délután ha töltődjön fel kicsit akksija.
A miskolci kawában ajánlottak nekem egy töltőt hozzá, aminek állandó kivezetése is van. Erősen gondolkodom rajta, mert akkor nem kellene minden egyes alkalommal szétszedni a JAPANSKA MASÍNÁT, hogy hozzáférjk a sarukhoz. Nameg csepptöltést is tud...stb.
Ja év nam egy rosszhírem is. Valszeg infulenzás lettem...
Úgyhogy mindenkinek innen a TÁVOLBÓL egy naaaagy . De mindent a szemnek, semmit a kéznek! A végén még elkapjátok.
Hát a kedvencem a kozié lenne, még eladó is. Ja és az én báránybőrbe bújtatott farkasom is eladó . Nézd meg a képeket, azt a külalakos dolgot ezen is átrendeztem. Köszi! Matekolás van, mert a rokonaimat elkapta a vásárlási láz, és össze kevernek a bankkal.
ebbe beleszolnék, ha a kinézete zavar a 2000 es 12esnek az én idomszettem eladó, és beszámitom a régit is ha meg tudunk egyezni, viszont tény hogy a régi 12esek brutálisak alul is volt szerencsém kiprobálni 1et és hát meglepően jobb alul mint az enyém
Ja, a motorradosra írtam, ....
Annak az évjáratnak nem vagyok kibékülve az elejével, az a hosszú légbeömlő. A haveromnak is van 2000-es ezüst, első tulaj, brutális tuning nélkül is, azt is meg vehetném, mert árulja, csak inkább veszek olyat ami jobban teccik. Habár mosmá lehet meg alkuszom , me így csak álmodozás lesz.
én szerintem ha a motorja jó és vezetett szervizkönyves akkor ráugorhatsz ezeket a gépeket nehhéz kinyirni, föleg ha nem pályáztak vele. 6 kiló meg 6 hitel és nem ujrahitelezve lessz akkor mindenképpen ugorj rá , mert az ujrahitelezéskor rátevödö plussz költségek ujra 6 kilóra fognak rugni, én beleestem ebbe a hibába, ugyhogy ovatosan a hitelátvállalással nehhogy ujrahitelezés legyen mert akkor nem 1.3 be lessz az biztos
tizenkettes...........
nézegesd meg vagy nézz be a motorrad suzukihoz, ott is van egy nagyon pöpec tizenkettet
Akkó most meg vegyem, vagy ne vegyem.
Ismerős nekem tavaly is hirdették, ha jól tudom
Állványról feldobok majd pár képet, ha érdekel!
addig is kiszedsz egy csavart, helyére valami hosszabbat, a fényképezők, kamerák nagyrészének az aljában van is neki LYUK , ahova be tudod csavarni, és kééééééééész
Hétfő . . . és november
Remélem szikrázott a mackóalsó térde
mindenem, szerelemre éhes................
Van nálam valami, amitől fel fogsz sikoltaniiii xD
De tudjuk az én kis szerelmem lett a gépsárkány, és már nem karcmentes , bal oldalidom minimálisan sérült, hála a bukogombának jelentéktelen a kár, mindenki lefikázta milyen csünya, ha az nincs akkor most rakosgathatnám a lovét hegyekbe hogy tavaszra kész legyen. gyerekek kurva sokat számit, és akkorát hajlott ha az a gyári helyen levő bukogomba kapja tutira kitörik a blokkból, az pedig nem piskota árban lenne megjavittatni, ugyhogy én áldom az elöző gazdit hogy ezt igy megcsináltatta, (csak ajánlani tudom, kényelmes vezetés közben mert pont feltámaszkodik a térd, komoly terheléseket levéve a vállrol és a kézről, és hát ha ilyen van nagyon hasznos mivel tényleg picsafüst a károm ha valaki nem tudja észre sem venné hogy eldobtam. üdv.
Az a teve gépe, lehet, kisindex, kormánygátló, bukógomba, 12e volt benne nem?
Tevénél nem?
Jut eszembe Gazdagrét-en yamaha kereskedésben árultak egy ilyet mint az enyém 2006-os volt az is nem tudja v.ki az merre van?
Köszönöm ,holnap továbbítom illetékesnek.