Hitelátválalós. Nekem annó még 1,8 milkót kellett volna összeben visszatörlesztenem erre a gépre. A színe valami gyönyörű. A moonlight silver-t nagyon jól kikeverték hozzá. :) De ahogy beindította... Olyan mintha a hajtókarcsapágy csörgött volna, vagy tudomisén mi, de a blokkból használtcsapágyhang jött. Persze könnyen lehet, hogy azóta már orvosolta ezt a problémát, ahogy ismerem. Nyáron csak egyszer tallkoztam vele Parádon. Gyönyörű gép, ezen is utángyártott kipufogó van, amit egy közös ismerősünk szerkesztett rá. A dobnak szép hangja van. :)
Ohhohhohhóóó........ Ha ez a gép Parádon van, akkor ismerem a tulaját, meg az előző gazdáját is. Jó csörgős a blokkja, az első gazdája nem nagyon ügyelt a bemelegítésre, és ha jól emlékszem nem csak túrázásra használta. Tényleg odafigyelt rá a mostani gyerek, és tényleg nem sajnált tőle semmit. Csak pénzszűkében lehet már. 2-3 éve biztos próbálja már eladni. (már ha ez a gép az amire én gondolok)
Fhúúúte Szandy ha te azt láttad volna.... Csontig lekoptattam a térdemről a plezúrt!
Most meg beindítottam a kicsikét délután ha töltődjön fel kicsit akksija.
A miskolci kawában ajánlottak nekem egy töltőt hozzá, aminek állandó kivezetése is van. Erősen gondolkodom rajta, mert akkor nem kellene minden egyes alkalommal szétszedni a JAPANSKA MASÍNÁT, hogy hozzáférjk a sarukhoz. Nameg csepptöltést is tud...stb.
Ja év nam egy rosszhírem is. Valszeg infulenzás lettem...
Úgyhogy mindenkinek innen a TÁVOLBÓL egy naaaagy . De mindent a szemnek, semmit a kéznek! A végén még elkapjátok.
Hát a kedvencem a kozié lenne, még eladó is. Ja és az én báránybőrbe bújtatott farkasom is eladó . Nézd meg a képeket, azt a külalakos dolgot ezen is átrendeztem. Köszi! Matekolás van, mert a rokonaimat elkapta a vásárlási láz, és össze kevernek a bankkal.
ebbe beleszolnék, ha a kinézete zavar a 2000 es 12esnek az én idomszettem eladó, és beszámitom a régit is ha meg tudunk egyezni, viszont tény hogy a régi 12esek brutálisak alul is volt szerencsém kiprobálni 1et és hát meglepően jobb alul mint az enyém
Annak az évjáratnak nem vagyok kibékülve az elejével, az a hosszú légbeömlő. A haveromnak is van 2000-es ezüst, első tulaj, brutális tuning nélkül is, azt is meg vehetném, mert árulja, csak inkább veszek olyat ami jobban teccik. Habár mosmá lehet meg alkuszom , me így csak álmodozás lesz.
én szerintem ha a motorja jó és vezetett szervizkönyves akkor ráugorhatsz ezeket a gépeket nehhéz kinyirni, föleg ha nem pályáztak vele. 6 kiló meg 6 hitel és nem ujrahitelezve lessz akkor mindenképpen ugorj rá , mert az ujrahitelezéskor rátevödö plussz költségek ujra 6 kilóra fognak rugni, én beleestem ebbe a hibába, ugyhogy ovatosan a hitelátvállalással nehhogy ujrahitelezés legyen mert akkor nem 1.3 be lessz az biztos
addig is kiszedsz egy csavart, helyére valami hosszabbat, a fényképezők, kamerák nagyrészének az aljában van is neki LYUK , ahova be tudod csavarni, és kééééééééész
De tudjuk az én kis szerelmem lett a gépsárkány, és már nem karcmentes , bal oldalidom minimálisan sérült, hála a bukogombának jelentéktelen a kár, mindenki lefikázta milyen csünya, ha az nincs akkor most rakosgathatnám a lovét hegyekbe hogy tavaszra kész legyen. gyerekek kurva sokat számit, és akkorát hajlott ha az a gyári helyen levő bukogomba kapja tutira kitörik a blokkból, az pedig nem piskota árban lenne megjavittatni, ugyhogy én áldom az elöző gazdit hogy ezt igy megcsináltatta, (csak ajánlani tudom, kényelmes vezetés közben mert pont feltámaszkodik a térd, komoly terheléseket levéve a vállrol és a kézről, és hát ha ilyen van nagyon hasznos mivel tényleg picsafüst a károm ha valaki nem tudja észre sem venné hogy eldobtam. üdv.
Most meg beindítottam a kicsikét délután ha töltődjön fel kicsit akksija.
A miskolci kawában ajánlottak nekem egy töltőt hozzá, aminek állandó kivezetése is van. Erősen gondolkodom rajta, mert akkor nem kellene minden egyes alkalommal szétszedni a JAPANSKA MASÍNÁT, hogy hozzáférjk a sarukhoz. Nameg csepptöltést is tud...stb.
Ja év nam egy rosszhírem is. Valszeg infulenzás lettem...
Úgyhogy mindenkinek innen a TÁVOLBÓL egy naaaagy . De mindent a szemnek, semmit a kéznek! A végén még elkapjátok.
Van nálam valami, amitől fel fogsz sikoltaniiii xD