Hy ! Szerintem gyere el Lacházára Szombat de. és ott megnézed a gépet, az neked is, nekem is fél távon van, mert én is vidékröl megyek oda. Legalább fogsz látni pár 12-st.. .
Figyu. Az nem gáz ha volt ütve. Én is ki fogok mindent cserélni. Pedig nem kellene. De az a nem mindegy h mennyire. HA villa szevasz volt akkor már ne vegyél ilyen mocit. Mert 3 kilónál nem jó a rezonancia. Kül szépen meg lett csinálva ahogy látom. Jó kis gép.
Sikerült utána járni annak a kék 12-nek amit mutiztam pár napja greek gépe eladó, visszapörgettem a fórumbeszélgetéseket, ott találtam meg....adatlapon enyhén hiányos a gép, tehát igazad volt Laci! majd megnézegessük azt is valamikor élőben
Nem a mosógépbe. Egyenesen a frigiderbe.
Oszt a Fa szó ra. Van egy Fa feliratom. Na arra tettem. Jó volt ott neki ezt többször is mondta. Meg mondta h ismer téged. És akkor egyszer se mondta hogy jó neki ott ahová tetted.
Na jó ne szapuljuk egymást. Mert én vagyok a falu hossza. meg mert a legyet is a röptéren,. Azért nem kell bántani.
Laci Laci . . hát mé nem a F@rkadra tetted a lányt mé máshová ? még is hová tetted ?
Ha baj van a léccel itt nyugottan elmondhatod nekünk talán tudunk segíteni de néma gyereknek annya sem érti a szavát.
Még ilyet máshová tenni azt a szegény lányt még is hová tetted . . me keresik a szülei
jaj a szádra utánna meg máshova hát mé nem a f@ad ra ? Laci Laci hát itt a forumon nem ezt tanítottuk neked szegény lány és még is hová tetted csak nem a mosogépbe ?
Jajj Marci Marci.!
Pont az volt rajta a múltkor is. De nem sokat segített. Viszont mikor a számra tettem, majd máshova, na akkor sokkal jobban lettem. De tudod mit? Te tedd csak a kezedre lehet az idő segít. Meg kel próbálni.
Gyerekek!
Ezért vannak a barátok. (?)
Na jó tudjátok már nem érdekel. Töröm zúzom oszt leszarom.
De tuti most semmi baja nem lesz. Viszont ha megcsinálnám akkor tuti lezúzná vmi hülegyerek. Mondjuk én.
De köszi azért jól vagyok semmi bajom csak bőr nincs a kezemen. Majd begyógyul. Kemény vagyok. Gyúrnom se kell. Jeeee
Gyertek oszt nektek esek.
Mondjuk ez nem olyan vicces
Nem lehet véletlen. A név kötelez.
Oszt a Fa szó ra. Van egy Fa feliratom. Na arra tettem. Jó volt ott neki ezt többször is mondta. Meg mondta h ismer téged. És akkor egyszer se mondta hogy jó neki ott ahová tetted.
Na jó ne szapuljuk egymást. Mert én vagyok a falu hossza. meg mert a legyet is a röptéren,. Azért nem kell bántani.
Ha baj van a léccel itt nyugottan elmondhatod nekünk talán tudunk segíteni de néma gyereknek annya sem érti a szavát.
Még ilyet máshová tenni azt a szegény lányt még is hová tetted . . me keresik a szülei
Pont az volt rajta a múltkor is. De nem sokat segített. Viszont mikor a számra tettem, majd máshova, na akkor sokkal jobban lettem. De tudod mit? Te tedd csak a kezedre lehet az idő segít. Meg kel próbálni.
na menek ledüni
Ne aludj!
Mert odamegyek és egy akkora pofont kapok hogy lerepül a fejem.
Ezért vannak a barátok. (?)
Na jó tudjátok már nem érdekel. Töröm zúzom oszt leszarom.
De tuti most semmi baja nem lesz. Viszont ha megcsinálnám akkor tuti lezúzná vmi hülegyerek. Mondjuk én.
De köszi azért jól vagyok semmi bajom csak bőr nincs a kezemen. Majd begyógyul. Kemény vagyok. Gyúrnom se kell. Jeeee
Gyertek oszt nektek esek.