Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Váááááá- Te kis mocsok.
Most felkeltetted bennem az alvó oroszlánt. Különben meg kellett az olaj az Őzhöz mivel sütöttem volna meg?
Most meg a kis városunkban az lesz h a hülye Hegyi gyerek még motorozni se tud.
Elesik 7km/hval. Nehogy felülj mögé!
Faszom kivan. El kell adnom. De csak 12est veszek helyette. Hogy ne szabaduljatok meg tőlem.
Ja Szöllő!
EZT csak neked: . . . . . . . .
A vonatot még ne írd le! Mondtam már hogy mozdony vezető is vagyok.Az őz hajtás csak hobbi az oil biznisz mellett.
Hy Taki. A helyzetjelzős dolog okés. Vedd meg és odaadom az én plusz egy darabomat.
Kül vmikor összefuthatnánk.
Én pénteken megyek balcsira. Gyertek ti is
Szasztok!Marcipán,mielött elkövetnél egy nagy marhaságot ,egy mintát kapok töled?
Szasztok zsiványok!
Van egy jó meg egy rossz hírem.
Melyikkel kezdjem?
Talán a jóval. Ma meghegesztettük a tankot de millió apró luk volt rajta. Belülről rohadt egy kicsit. JÓ MAGYAR BENZIN. Pffffff

A másik a rossz.
Mikor kész a tank felteszem, elmenek gurulni. Erre az egyik kanyarban eldurrant egy Audi turbója. Folytassam? Nem sok olaj csak úgy pár liter az uton. Lackó meg megforgatta benne a gépet. Nem lett nagy baja mert nem mentem gyorsan, de a kezem ko. Nagyon fáj. Lassan többet fekszem a moci mellett mint csajokkal. vááááááá
Na mindegy. Vigyázzatok magatokra. Széles utat gumi fákat.
Ja és most ne legyen h Lacika nem tudsz motorozni.!
Mert csak az írjon ilyet aki az őzet kikerüli vagy nem csúszik neki az olaj.
Ui. Vonat még nem ütött el, ezen kívül minden extrém megvolt. Úgyhogy ha találkozót csinálunk akkor semmi vasúti átkelő.
az biztos és te is tanítanál engem este 9 körül ott vagyok és tanitasz engem
Vagy inkább Franciát?
Még anno 69ben nem?
Váááá
De lehet az igazi olasz csődör, beszél nyelveket.
Marci inkább hallgass rám a v motor az minimum 6 de inkább 8 henger. Ha v-t akarsz akkor Boss hoss. Na az V
én szerettem volna olaszt tanulni,most majd a Marcipán megtanít
Bocsi! Tud valaki olaszul.
Ezta Marcipán gyereket nem értem mit beszél.
Si parliamo italiano
mi a f@om van itt zsúr
van 2ífogorvos nagybáttyám. Majd csak megoldjuk
Szegény cápu,bele törik a foga! . .
Pontosan így van
Ej Szöllő papa . .
Hogy elégítene ki orálisan egy vacogós cápa. Töki.
Na jóóó
megtalálta tank a lyukját. Különben rájöttem ez verseny tank. Így gyorsabban tankolok.
De most gondolkoztam lhet h Barichello kocsjáról egy darabnek mentem.
reggel vitték a vasakat a kamionok a ház elött
Perelek
Minden lyukra:Allways ultra comfort,tudud a nehéz napokra . +A bőröd is símább tapintású lesz ,hajad szálai pedig úgy fognak állni mint a fékpad görbéje!
Jaja
Biztos a maga módján fasza. De egy 12est szerintem nem sok vas űberel.
sokszor állok zsír ezresek mellett és az enyémet skubizzák.
Szóval az utak királya még nagyon a csúcson van
Hát tudod szerintem Marci azért adná el a motorját amiért az 1szerű ember el válik feleségétől.Há akkora mellye vót az asszonynak,hogy a hagyományos szex pózban nem tudtam szájon csókóni .Na ez már probléma .Kell a jó ?á nem kell ! Kell a rossz ?kell hát,Persze-persze,mennyi van?
vááááááá
Tököm tele vele. Gyerekek nekem elment nem eszperente: minden üzemanyagom , mert egy kerek petty lett eme remek szerkezeten kellemetlen helyen.
MAGYARUL KILYUKADT A TANKOM.
Tele vele. Vááááááááá
sose tankold tele mert mindig akkor van para. Elegem van
De nagyon
Bízom benne kegyetlen szép egy gép, annyi szent
Hja és a Marcipán motorja a legjobb állapotú amivel eddig találkoztam!
Te Macipán,há mi ez az RSV-4 Be vett a buliba a Bill Gates,vagy pénz szállító ?+ne tudjam (amíg nem próbál hatom ki ) Vitya636 nem fogsz csalódni,minden gyorsulás =1orgazmus(na ezért mit fogok kapni?) . . . . . . . . . . . .
06-70-597-6968 a számom bármikor elérhető vagyok, ha felveszem vagy ha gondolod dobod a számot, meg hogy mikor zavarhatlak és csörgök
Na f@szombele jó estét kívánok!Marcipán há mit akarsz te itt dígó motrozni nem fogok rád várni mert a zöld lámpa után eddig a dígósokra mindig csak várnom kellett(de minek?):Pár napig nem vagyok itt azt mindenki mindenkivel .Szombaton kivel találkozom Lacházán és kivel részegedek le este a hírös mézesből ,he-te ?Kapsz1et .Teve007.Olcsó cascót nem tudsz kötni?,attack esetén még a füstös alsógatyánkat is olyan kór ki fizeti a biztosító .De ezt te tudod,a hogy érzed .Mociscsaj:ha nem jössz Lacházára ki leszel fütyűlve . Sofőröd Cadilacika legyen,ilyen háttérel csak nyer a Bird .Össze futhatnánk 1páran ,na-na-na-? . . . . . . . . . . . .
ne add el
Szerintem cseráljünk számot . .