tudom hogy elmebeteg ötlet lebontani, de mindenképpen az lessz a sorsa okulva az elözö vasbol (954RR) a szalon állapotu motorral belecsusztam egy idiota vénemberbe aki szabálytalanul hajtott ki elém, ha nem fog le a mentős biztosan szétvágom az ember fejét, képzeld el ha a 2.2Millás motorommal ez történik, és sajna mostanság egyre idiótábbak az autosok velünk szemben. ugyhogy ténylegesen csak az érdekel hogy a motor jó állapotu legyen leszarom hogy utángyártott idomok vannak rajta én nem villogni akarok vele hanem haladni. én kompletten első lámpával az idomzatért 350Ezret szeretnék kapni, ha ezalatt ajánlanak akkor megmarad a padláson. üdv
Nem Téged kérdeztelek Én kb 8-9-körül érek majd Klacházára. Elvileg 2 körül lenyomják a döntőt és 3-4 körül a motoros résznek vége lesz. Utána, na meg közben is még nyomulnak az autósok. Pffffff...
Sokan szerintem nem leszünk, de gyakorlásnak elmegy. Én max gurulok3-at 4-et és csókolom
Hallom jó lett a gép! Jók azok a szerelők naaa
Marcipán!
Azt még elhiszem, hogy a csaj jó fej volt a GSXR-el, mert a leírtakból rájöttem, hogy ki volt az. Na de, hogy a pasija is? ÁÁÁÁÁ az az ember nem normális. Láttam én már négus gyerekek között 200-al keresztben driftelni közúton
Marciiiiiiiiii
Mit Csinálsz? El akarod adni azt a fasza gépet
Te nem vagy 100as Vááááááá
Mi lesz akkor a jó kis talikkal.
Szöllő beszélj vele!Mert ha a Őrmester beszél annak nem lesz jó vége. Kevesebbért is ütöttek már meg .
Na jó jó. Fasza az rsv ha tankolni nem szégyell az ember meg ha nem akar szaggatni. A Hangja viszont jóóóóóó. De vedd le a kipufot és megtudod mi is az az 1200 pucér erő
Hétvégén összefuthatunk valahól és megnézheted élőben is, és dumálunk
pénteken jön meg hozzá amcsiból egy új ledes index ami az elejében lesz a gyári helyett, nem kell vágni . . furni csak be kell pattintani az eredeti helyére, azért cserélem ki mert ami most van elől az nem tetszik naon igényes amit rendeltem hozzá
Megézed élőben és eldöntöd tetszik vagy sem
Érdekelne, mert nagyon tetszik, bár inkább a gyári megoldások híve vagyok, gondolok az esztétikára (azért faszányosan felturbóztad ) a power commander nem is gáz, hogy nincs benne, nekem 600-as után minden tuning nélkül is nagyon bika. Akra rendszert alapból cseréltem volna a gépen, viszont a tieden rajta van, úgyhogy az is + pont
Egyébként érdekelne az enyém ? meg van hozzá a gyári plexi, eredeti kipufogó rendszer " karc mentes, be van csomagolva " eredeti láncvédő, első index-ek, " mindenhol ledes van " szervizkönyv, vadi új lánc D.I.D stb..stb. szóval nem kell rá költeni semmit.
Full Full fel van szerelve Akra titán rendszer K&N légszűrő " gyári is megvan " . . .csak Power Commander nincs benne.
V4 hang az ott van a szeren az biztos, arra én is befektetnék. ütleg kis motor lehet az is ha kijön majd a factory mellé a mezei verzió az úgy még árban is egész jó lesz sztem
Megmondom őszintén én ilyen 2002 körüli évjáratra gondoltam, mert jobban tetszenek a modellfrissítés előtti gépek. Ha első évjáratos az sem gáz csak legyen jó állapotú (műszaki tartalom). Meg nyilván olcsóbb is.
Egyébként alap, hogy zx 12! Mindenki hayabusával nyaggat, de nekem nem tömegcikk kell. Csak Kawasaki és csak zx 12. A segítséget pedig köszönöm! Lehet, hogy még szükségem lesz rá, bár szerelővel szoktam menni nézelődni. Még 1szer köszönöm!
Háááát sajnos amiket láttam az eladók sorában a másfél milla alatti gépekből...ehhhh van egy szürke győri gép amit a próbaút alatt majdnem felcsavartam egy kamionra, mert 8000-nél beragadt a gázkar.....a szivató meg valamiért el van állítva, de hogy miért? volt egy kecskeméti azt megnéztük, szépen újrafényezve, ferde váz, kormány---viszont látásra, voltunk még békéscsabán ahol az adásvételi megírása előtt kuplung kienged, egész motor berászkódik...huzassuk kicsit meg, mert a kuplunglamellák a sok állás miatt összeragadtak... na az első komoly gázadásnál hullott atomjaira az egész váltó van helyben is egy 2005-ös szürke 1,3 milláért, de arról meg lebeszéltek. még ezt a fehérvári kawát sztem megnézem, ha ez is gázos (esztétikát már leszarom) akkor megyek ki megint olaszba. az előző motorjaim is onnan vannak. Csak arra már idén valószínű nem lesz lehetőségem
Figyu Vitya!
Az a helyzet h sajnos hihető minden. Az ár, az állapot. Eszméletlenül lementek ezek a mocskos árak.
Viszont olyan motor nincs aminek nincs vhol karcolása, kicsi pötty. Tehát gyanús.
A plexiből hol a gyári?
Megvan? Ha megvan akkor ok ha nincs akkor 90% ék h törött volt. Személyesen nem ismerem a mocit de ha gondolod vmellik helyi mondjuk Székesfehérvár környéki márkatárs elmegy veled. Ezt biztosan állíthatom.
Ha kell segítség keress minket bátran.
Kül jól teszed h csak 12es.
Mentél már ilyennel?
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az alábbi link alatt hírdetett motorról http://www.hasznaltauto.hu/3145398_kawasaki_zx12_2003 tudtok-e valamit?! Megragadok minden ilyen lehetőséget, ugyanis 3-an akartak átb.szni már zx 12 cserével és nagyon sok időmet elvette ezek a potyautak, miszerint "gyári állapotú" motor vár a helyszínen. más motor nem is érdekel csak zx 12 kell nekem teli tankot!
GP-n már voltam mocival De ez az SBK naon ott volt. Jövöre veszek is egy RSV-t a C szektorban voltunk, vannak képek csajos meg motoros is
Mi ahogyan vége lett, indultunk is kb 5 után valahogyan
Sokan szerintem nem leszünk, de gyakorlásnak elmegy. Én max gurulok3-at 4-et és csókolom
Hallom jó lett a gép! Jók azok a szerelők naaa
Azt még elhiszem, hogy a csaj jó fej volt a GSXR-el, mert a leírtakból rájöttem, hogy ki volt az. Na de, hogy a pasija is? ÁÁÁÁÁ az az ember nem normális. Láttam én már négus gyerekek között 200-al keresztben driftelni közúton
Tom! Hétvégén Klacháza?
Mit Csinálsz? El akarod adni azt a fasza gépet
Te nem vagy 100as Vááááááá
Mi lesz akkor a jó kis talikkal.
Szöllő beszélj vele!Mert ha a Őrmester beszél annak nem lesz jó vége. Kevesebbért is ütöttek már meg .
Na jó jó. Fasza az rsv ha tankolni nem szégyell az ember meg ha nem akar szaggatni. A Hangja viszont jóóóóóó. De vedd le a kipufot és megtudod mi is az az 1200 pucér erő
pénteken jön meg hozzá amcsiból egy új ledes index ami az elejében lesz a gyári helyett, nem kell vágni . . furni csak be kell pattintani az eredeti helyére, azért cserélem ki mert ami most van elől az nem tetszik naon igényes amit rendeltem hozzá
Megézed élőben és eldöntöd tetszik vagy sem
Full Full fel van szerelve Akra titán rendszer K&N légszűrő " gyári is megvan " . . .csak Power Commander nincs benne.
Az a helyzet h sajnos hihető minden. Az ár, az állapot. Eszméletlenül lementek ezek a mocskos árak.
Viszont olyan motor nincs aminek nincs vhol karcolása, kicsi pötty. Tehát gyanús.
A plexiből hol a gyári?
Megvan? Ha megvan akkor ok ha nincs akkor 90% ék h törött volt. Személyesen nem ismerem a mocit de ha gondolod vmellik helyi mondjuk Székesfehérvár környéki márkatárs elmegy veled. Ezt biztosan állíthatom.
Ha kell segítség keress minket bátran.
Kül jól teszed h csak 12es.
Mentél már ilyennel?
Mi ahogyan vége lett, indultunk is kb 5 után valahogyan
Mi keson indultunk, 7-kor. igy lett is 10 mire hazakocogtunk.