Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na es milyen volt?
Rendben hazaertetek?
Na figyu!
Nem baj az h a Kawának nem megy a versenyeken. vhol nekünk is hátrébb kell lenni. De pl egy gyorsulásin vagy 24 óráson azért helyen vannak a zöld szörnyek.
Nekem pl nem is nagyon kellene más típus. Lehet van jobb, de akkor se.
Régen, mikor még nem volt pénze az embereknek ilyen meg olyan sportdobokra, kilóméterekről meg lehetett mondani mi lyen moci jön. Mármint h Kawa vagy nem Kawa. A legszebb hangja ezeknek volt és szerintem van is.
Hali!
Szép a géped teve, én is gyúrtam rá. De az asszony most kapott új kocsit. A kawa ősszel jött volna, de úgy látszik meg előztél.

Üdv
Lacika Jó moci a GSXR a hölgy pedig naon jól ment, és ott volt a barátja is aki szintén GSXR-el volt, " pálya idom azon is " teljesen jó fej volt mindegyik, és közvetlen . . remélem találkozok még velük.
A 600 super sport kategoriában a 2. és 3. helyen Kawasaki ZX6 os végzett. SuperBike 1 fordulo. Aprillia.
2 fordulo. Yamaha.
Kawasaki nix még a dobogo közelében sem
Azért hívhattál volna
ohhh, bocsi, h nem hívtalak! Viszont láttam a mocid, nagyon szép. A fagyizónál állt egy busa mellett
Ha a bontottban lévőt keresed az még nálam van. De már nem sokáig.
Hamarosan adom vissza. Kül nagyon jól szuperál.
Haller. Még jó h nem mentem mert akkor kivel ismerkedtél volna?
Megint csak én kellettem vna a csajoknak.

Na jó kérem a képeket. A Csajról is
Különben biztos jól nyomja a hölgy de akkor is van vele egy kis gond. Márpedig h nem kawáwal csavar hanem szétesikszerrel.
NEGATÍV.
Na jó. Indulás aludni! De holnap képeket SOS.
naon jó vot Brno 670 km mentem ma és láttam a nagyokat élőben. . .az uton pedig összespanoltunk több motorossal és egy lánnyal aki GSXR600 géppel jött full pályaidom rajta és végig 160-190 között tartotta a tempot nagyon ügyesen motorozott na menek aludni mert fáj a hátsóm " rengeteg képem van "
Szevasz! Na, mi a helyzet a kuplungoddal?
Akkor nem éri meg lebontani, pályaidomot akartam rárakni, az eredeti semmiképpen nem marad rajta, mert ugyis az lessz a vége hogy összebaszódik. Felkerül a padlásra addig hátha jól jön még
összekeverten a tomit nem ide akartam na najd engem

Mi van szöllő? Asszony visszaadta a billentyűzetet?
Na lehet menek ma Balcsira aki tud jöjjön. Váááááááá
kivégzem a Kis vasat a szerpentineken.
ki az a Tomi?
Teteve007:Há mi vagy te korboncnok ezt a szép gépet bántani, nem szép !Én sztem elég esettek az árak,Idomok tank burkolattal+fej idom 1ütt max 2kiló viszont az első lámpa az kurrens árú minimum 1kiló ,de ez csak 1éni véleményem ha jól kofás kodsz lehetne még húzni rajta .Viszont ami a legnagyobb érték az a komplett blokk rohadt nehéz venni .Hja és a váz(van 1sérült de javítható 2003 as talonban lévő vázam futóművel kompletten forgalmival)ha netán valaki aprófát csinál a sajátjából .No és a műszerfal sem tucat termék!De a bontósok harapnának a felkínált cuccokra sztem .Na viszlát Biztos úr.
na csörgess meg 30 503 51 18 vagy a Tomit
nem tom
és meddig maradsz mert mi a photoniccal megyünk egy kört gyenes vonyarc
a jöttöket, nem tom, de én tuti megyek ,max 3ra ott vagyok
Ma is jöttök? mikor?
Ma is Vonyarc
csak érdeklődésképpen full gyári 2006os karcmentes idomszettért lámpákkal mennyiért lehetne eladni kp-ra korrekt árakat kérek, hogy megérje leszedni .
de még mennyire
Mondom h nem megy
Sajna nincs rá "tehetségem" meg időm se.
Na mindegy, majd hamarosan.
Holnap 9 körül tudsz csatlakozni !