Mikor lesz?
Na figyu. Ha végzek a melókkal akkor megbeszéljük. OKÉ?
Nagyon nagy szarban vagyok mert csak az engedélyekre ki kell fizetnem 187ezer ftot.
Nem szr mi?
Mocskos bürokrácia. ELEGEM VAN. éS 4 HÓNAPJA CSAK NYELI A PÍZT
Nem egyszerű. Na mindegy . Lesz ez mg így se.
De ha erre jársz mindenképp gyere be mert különben
Marci mester! Gyere gyere vasárnap oszt gurulunk. Meg eszünk egy faszát. Haverom golyóvá törte a 9est. Váááá
Villanyoszlop. Az nem szar mi? Gyere hát oszt jó buli lesz.
Taki akkor elhoznám majd egy napra. Képzeld villogott az egyik ledem de egyszer csak jó lett.
Nem tom mi volt valószínű a baleset miatt. Na mindegy. Majd keressük egymást.
Szöllő Papa!
Mi a fuck van veled? Hol a tökömben csavarogsz?
Nem tudja vki h ki volt a 12essel ami összetört a 7 végén az alföldön asszam Debrecen felé? Remélem nem span.
Kül ha ilyen halott lesz a fórum akkor
Hy!
Kár h nem jöttetek le. Marci, ez a szájbaba..ott vihar nem kellett volna. Itt akkora tuti idő lett h még néha meleg is volt. Most estem haza. De holnap lehet folytatjuk.
Délig Gaz-ban leszek de utána értekezhetünk. Ha jársz erre Szöllő papa oda tudja adni a számom. Csörrenj és gurulunk egyet. Ok? De időben
Oké zsokéééééé.
Remélem jó idő lesz. Nagyon szar lenne ha így maradna.
Talán tudsz jönni. Jó piálgatás lesz. Szerintem megéri. Ha meg nem javul akkor jövő héten tényleg szeretném ha eljönnél, gurulhatnánk vmerre egyet Ausztriában vagy a Szlovén kanyargós terepen.
De ha tudsz ma gyere!
Na lassan megyek készülni az estére. Lehet h annyi lesz a gumámnak is Vááááááááááááááááááááááááááá
Ha nem lesz más akkor elnézek oda jövöhéten, annyian lemondták a SBK-ot, hogy már nincs is kedvem menni meglátom milyen idő lesz 5-6 körül, ha nem gáz elindulok
Haller. Télleg orbitális esőfelhők jöttek. De nem esik. Pár percig csepergett, de már ok.
Remélem este jó idő lesz.
Nem gáz a hűvös csak ne essen. Ha kitisztul azért eljöhetnél. Vmikor este is akár oszt akkor holnap gurulunk valamerre a mociscsajjal.
Ha jobb idő jön gyereeeee!
Na intézem az ügyeket. 65 ezerért van pia meg kaja. Uh nagy party lesz.
Lacitesó én mennék me semmi akadálya, csak brutális felhők kezdenek gyülekezni itt moci megtankolva ruha elövéve meg hát a mocislányt is megnézném má, ha ennyit írogattunk egymásnak
Merre milyen az idő?
Valahol esetleg esett (leg)? Aki tud jöjjön majd bulizni. Én szólok ha változás lenne. Taki te még közel is laksz és a Hopplá fesztivál is ma van itt.
Gyünni keee.
Marci Barátom.
Azért mert betegség van még jöhetsz erre.
Itt egy oltári nagy buli lesz holnap. A Barátom szervezi
és én is kiemelt szerepet kaptam.
Jó lenne ha eljönnél. Tuti buli. Nem rock agyba főbe hanem
buliiiiiiiiii
Gyere és nálam alhatsz. Kizárólag nálam és nem pedig velem.
Szőllő, Taki? Valaki? Akárki? GYertek és bulizunk.
Lesz lord is asszem. Élő. Belépő nincs csak pia legyen
SOS mindenki jöjjön aki tud.
Szeretettel várunk titeket
Na figyu. Ha végzek a melókkal akkor megbeszéljük. OKÉ?
Nagyon nagy szarban vagyok mert csak az engedélyekre ki kell fizetnem 187ezer ftot.
Nem szr mi?
Mocskos bürokrácia. ELEGEM VAN. éS 4 HÓNAPJA CSAK NYELI A PÍZT
Nem egyszerű. Na mindegy . Lesz ez mg így se.
De ha erre jársz mindenképp gyere be mert különben