Köszi, de a mostanit csak GP style típusúra cserélném, azok tetszenek még, illetve a hangjuk. Az enyémnek viszonylag szolid hangja van, ami nem rossz, de picit lehetne erőteljesebb.
Te mire cserélted/cserélnéd?
Őszinte leszek, nem szeretem ezt a stílust, ahogy tegnap mint vevő előadtad magad (nekem sok volt)! A képeken egy értelműen látszódott, vagy a szemüvegedet nem vetted fel ha kell, vagy monitort cserélj, hogy az összekötő makulátlan és AKRA! Én ha venni akarok valamit, és ha egyértelműen látszik hogy patent az árú, hát akkor nem írok ennyi süketet mint te, főleg ha nem is alkudozol! Én kereskedelemmel foglalkozom de nekem ez sok volt tegnap egy 12000-es cuccért! Reggel hívott egy Hatvani ismerősöm hogy kell neki a cucc, hát legyen, ő azt mondta hogy a képről látja hogy nagyon patent és hogy nem kisipari, biztos super monitorja van! Sajnálom de ez van, ja és minden hozzászólásodban le írtad hogy csak ha Akra, ÉN MÁR EZT, HOGY AKRA, A LEGELEJÉN LEÍRTAM!
Műmájer tudod hol a helyed!
Nem te rád tartozik hogy mikor és kinek mit adok el!
Írod hogy kerüljük el egy mást, ki a fasz kérte hogy most is ide gyere és oktass, én sem megyek soha a Műmájer odalra téged okosítani, pedig lehetne!
Hű-ha-mivanitt.Semmi baj,de ha esetleg úgy gondolod ,hogy mégis el mered adni ,szólj nyugodtan biztos vevő vagyok rá,mert kell.
Arról ,hogy mennyire vagy korrekt csóka,inkább ne kezdjünk litániát mert úgyis rövid eszmefuttatás lenne...de leírom a lényeget:nem azt feltételeztem hogy csobánkadoroszlói szar ,hanem ha olyan akkor inkább ne küldd el,mert abból van itthon is vagy 8.Rádbíztam a döntést,Te így döntöttél Semmi szükség rá ,hogy jellemezzelek -megteszed Te azt simán Önmagad.Nem fogok rád csúnya,válogatatlan szavakat használni-tehát ha kérhetlek Te sem tedd ezt-mert nem ismerlek-mint ahogyan Te sem.Igaz ettől még lehetsz rendes frankó csávó is....csak nem valószínű.Na mind1-ha úgy gondolod mégis eladod csak szólj Písz
2 napja bekóstoltál egy GSX-R kupa győztest, aki azonos súly mellett szerény 17másodpercel gyorsabb nálad a Ringen / csak nem emberkedik vele /
Ma figyelmen kívül hagyod, hogy jelentkeztek tegnap az összekötődre / reagálsz is rá ... / és "pofátlanul" eladod másnak
Erre te használsz olyan szavakat, hogy Ratyi
Azt hiszem kerüljük el egymást, ebből mindenki levonja rólad a konzekvenciát és megy tovább az élet
elnézésedet kérem, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni a korrektségedet Ritkán lát ilyet az én "ratyi" fajtám
Te mire cserélted/cserélnéd?
Meg mérted a leömlőd
Nem te rád tartozik hogy mikor és kinek mit adok el!
Írod hogy kerüljük el egy mást, ki a fasz kérte hogy most is ide gyere és oktass, én sem megyek soha a Műmájer odalra téged okosítani, pedig lehetne!
Arról ,hogy mennyire vagy korrekt csóka,inkább ne kezdjünk litániát mert úgyis rövid eszmefuttatás lenne...de leírom a lényeget:nem azt feltételeztem hogy csobánkadoroszlói szar ,hanem ha olyan akkor inkább ne küldd el,mert abból van itthon is vagy 8.Rádbíztam a döntést,Te így döntöttél Semmi szükség rá ,hogy jellemezzelek -megteszed Te azt simán Önmagad.Nem fogok rád csúnya,válogatatlan szavakat használni-tehát ha kérhetlek Te sem tedd ezt-mert nem ismerlek-mint ahogyan Te sem.Igaz ettől még lehetsz rendes frankó csávó is....csak nem valószínű.Na mind1-ha úgy gondolod mégis eladod csak szólj Písz
2 napja bekóstoltál egy GSX-R kupa győztest, aki azonos súly mellett szerény 17másodpercel gyorsabb nálad a Ringen / csak nem emberkedik vele /
Ma figyelmen kívül hagyod, hogy jelentkeztek tegnap az összekötődre / reagálsz is rá ... / és "pofátlanul" eladod másnak
Erre te használsz olyan szavakat, hogy Ratyi
Azt hiszem kerüljük el egymást, ebből mindenki levonja rólad a konzekvenciát és megy tovább az élet
elnézésedet kérem, hogy nem tudtam szó nélkül hagyni a korrektségedet Ritkán lát ilyet az én "ratyi" fajtám