Üdv.mindenkinek.HELP! Szükségem lenne egy újabbik fajta z750-re való kipufogóra ami, törött,horpadt,sérült karcos,stb. Tehát a dob része bármilyen rossz állapotú,nem számit .Csak az elötte levö pillangó szelep és összekötö csö legyen épségben(új dobot épitenék hozzá,dizajnosabbat picit morcosabb hanggal). Ha valaki tud ilyesmit kérem dobjon egy üzenetet !.THANK YOU
Jah, még annyit, hogy előttem már valaki telefonált erre az órára de az csak a hátulját szeretné, de ennyit nem akarna adni ezért az óráért, de ma este kiderül, hogy valóban érdekli e vagy sem...
Király vagy Bitu!
Már le is beszéltem a sráccal a dolgot :) Megbontani nem akarja az órát, mert hibátlan, de még így is viszonylag jó árat tudtam kialkudni.
Amúgy a mocc külföldi bontóból érkezett, semmilyen papírja nincs mivel kint kivágták az alvázszámot és le van adva... Ha ebből itt Magyarországon forgalomba helyezés lesz, akkor a lehendő z1000 tulajok rettegjenek...
Köszönöm Bituman a segítséget! Egy sörrel jövök neked!
Én úgy tudom, hogy akkor vonják be a forgalmit ha műszaki totálkár. Ebben az esetben roncsként él tovább, papírok nélkül. Gazdasági totálkár esetén a tulajon áll.
Bővebben: http://www.propuls.extra.hu
Aki nem jött az lemaradt
azért még hagyd az ebayes figyelőt meg az angol csákányost a témán, ha NEADJ'ISTEN az előttem telefonálónak mégiscsak kéne a cucc... Csuhajja!
Ez lefut hamar, már most jobb. Sokkal.
Már le is beszéltem a sráccal a dolgot :) Megbontani nem akarja az órát, mert hibátlan, de még így is viszonylag jó árat tudtam kialkudni.
Amúgy a mocc külföldi bontóból érkezett, semmilyen papírja nincs mivel kint kivágták az alvázszámot és le van adva... Ha ebből itt Magyarországon forgalomba helyezés lesz, akkor a lehendő z1000 tulajok rettegjenek...
Köszönöm Bituman a segítséget! Egy sörrel jövök neked!
Azt nem értem miért nem vonják be a forgalmit, ha valami tötálkárra törik
De remélem az lcd jó lesz Coro-nak...