Mi az, hogy mégsem? Mihez képest? Kakucs egy tök véletlen volt. 2 kört mentem, puszta kíváncsiságból. A pályázás nem az én világom. Most már a motorozás sem.
én ott próbálgattam Borsó Z-jét és szerintem teljesen jó oda. ugyan nem a sebességét használod hanem a fordulékonyságát. én nagyon élveztem az viszont tény, hogy igen melós, de szerintem nagyon jóóóóóó
Gokart pálya. Szerinted? Egyszer voltam ott Z-vel. Lassú, szűk, kanyargós. Inkább szupermotós sztori. Szerintem. De hát ugye kinek a pap kinek a paplan.
Hello!
Legururltam Dunaföldvár felé és nyugatnak indultam... Össze vissza keringtem. Nem nagyon volt kedvem egyedül Kakucsra menni. Viszont ma én is megjártam egy nagyobb útvonalat. Szfehérvár-Bicske-Zsámbék- Csobánka-Budakalász- Visegrád-Esztergom-Tata-Szfehérvár
Jah ha vki jár Kakucsra meséljen már milyen a pálya egy kicsi Z-nek?
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Ott össze szoktunk verődni rendesen.
Legururltam Dunaföldvár felé és nyugatnak indultam... Össze vissza keringtem. Nem nagyon volt kedvem egyedül Kakucsra menni. Viszont ma én is megjártam egy nagyobb útvonalat. Szfehérvár-Bicske-Zsámbék- Csobánka-Budakalász- Visegrád-Esztergom-Tata-Szfehérvár
Jah ha vki jár Kakucsra meséljen már milyen a pálya egy kicsi Z-nek?
Kakucsriget megtaláltad?
Én gurultam,ÜvegTigris-Párkány-Sk-Szentendre útvonalon 5-9 ig
Tényleg fasza
elkapták a TOP 100-as bűnözőt
FIGU
hát inkább sportosabb túrázásra kéne:) és 2 részes
56-ost.
De gyártók között eltérhetnek a méretezések,és ugye az sem mindegy 1 vagy 2 részes.
Illetve,hogy sport-túra vagy versenygősebb célra kell.
Sok sikert!
Vaya Con Dios..