Hi!
Köszönöm :) Amit alakítgattam rajta:
Arrow racetech: 50 ropiért, fóliás bontatlan, összekötővel papírokkal csavarokkal mindennel együtt képesmotoron (nagyon nagy mázli) amúgy olyan 100 körül van. nagyon szeretem, csak ajánlani tudom..
Rendszámtáblatartó: Ismerőssel vágattam ki rozsdamentes acéllemezből utána hajlítgattam ahogy jónak láttam. Rajzot tudok küldeni méretekkel ha adsz email címet
Index: Pár 5000 pénz izzós ,http://kelomotor.hu/frame.htm AIN3 típus, elöl-hátul
Hasidom: Műanyagos Csabi 20 pénz volt teljesen mint a gyári, matt fekete
Még amit kellene az az 1000-es (07-) gyári plexi a pukli eltakarásához. Eddig még nem nagyon sikerült utánajárnom ..., hogy ne a Kawánál kelljen megvenni.
Eddig ennyi ha vmi még lenne kérdezz
Én mennék az asszonnyal,de nem akarunk velük menni,főleg a múltkori káosz miadt
Ha gondolod valamerre elgurulhatnánk.
Egy páran 15:30 kor találkozunk a Dunaharaszti OMV kútnál aki akar csatlakozhat,felmegyünk a Citadellához onnan megbeszéljük hová,merre!
Ez igaz!
Zöld motor az segít, de pl nappal Bp-en esőben a forgalomban (sok a négykerekü guruló esernyő) nem sok hasznát veszed a fényvisszaverőcsiknak. Ott csak az élénk és kontrasztos színek segítenek és a jó lámpa.
Zsír a géped! Az extra cucokkat merre vetted rá (index,rendszámtáblatartó) Na és persze az Arovvot? Árakat is írj lécci ha tudsz! Nekem is le kéne már dobnom róla pár gyári cuccot! ?
Előre is köszi!
Sziasztok srácok, állítani készülök az első telómon (2007-es Z), mert errefelé elég "rázósak" az utak. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezügyben Előre is köszi...
Ebben nagyin igazad van, nekem is a LUIS-os van, de sajna saját tapasztalat, hogy esőben még annyira sem látna a vakcsibe autósok, ezért vettem sárga jobban látszik.
Ha benne vagyok akkor már nem gáz a mozgás, max felvenni az.
Köszönöm :) Amit alakítgattam rajta:
Arrow racetech: 50 ropiért, fóliás bontatlan, összekötővel papírokkal csavarokkal mindennel együtt képesmotoron (nagyon nagy mázli) amúgy olyan 100 körül van. nagyon szeretem, csak ajánlani tudom..
Rendszámtáblatartó: Ismerőssel vágattam ki rozsdamentes acéllemezből utána hajlítgattam ahogy jónak láttam. Rajzot tudok küldeni méretekkel ha adsz email címet
Index: Pár 5000 pénz izzós ,http://kelomotor.hu/frame.htm AIN3 típus, elöl-hátul
Hasidom: Műanyagos Csabi 20 pénz volt teljesen mint a gyári, matt fekete
Még amit kellene az az 1000-es (07-) gyári plexi a pukli eltakarásához. Eddig még nem nagyon sikerült utánajárnom ..., hogy ne a Kawánál kelljen megvenni.
Eddig ennyi ha vmi még lenne kérdezz