Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Köszönöm :) Amit alakítgattam rajta:
Arrow racetech: 50 ropiért, fóliás bontatlan, összekötővel papírokkal csavarokkal mindennel együtt képesmotoron (nagyon nagy mázli) amúgy olyan 100 körül van. nagyon szeretem, csak ajánlani tudom..
Rendszámtáblatartó: Ismerőssel vágattam ki rozsdamentes acéllemezből utána hajlítgattam ahogy jónak láttam. Rajzot tudok küldeni méretekkel ha adsz email címet
Index: Pár 5000 pénz izzós ,http://kelomotor.hu/frame.htm AIN3 típus, elöl-hátul
Hasidom: Műanyagos Csabi 20 pénz volt teljesen mint a gyári, matt fekete
Még amit kellene az az 1000-es (07-) gyári plexi a pukli eltakarásához. Eddig még nem nagyon sikerült utánajárnom ..., hogy ne a Kawánál kelljen megvenni.
Eddig ennyi ha vmi még lenne kérdezz
Én sem akarok a tömeggel gurulni. Csak felmegyek, megnézem a tömeget és ha elmentek, akkor másfelé mennénk.
Jah apropó ki kóricált ma a Velenceitónál Kápolnásnyék felé a 7 es útnál (felüljárón)18:35 kor fekete új Z kétszeméllyel?
Én mennék az asszonnyal,de nem akarunk velük menni,főleg a múltkori káosz miadt
Ha gondolod valamerre elgurulhatnánk.
Egy páran 15:30 kor találkozunk a Dunaharaszti OMV kútnál aki akar csatlakozhat,felmegyünk a Citadellához onnan megbeszéljük hová,merre!
Hello all!

Szerintetek Martin dobot érdemes a Z-re rakni?

Martin:
"Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob összekötőcsővel 47000 Ft./db.

Ovál polírozott rozsdamentes 56000 Ft./db.

Ovál karbon és titánium 67000 Ft./db.

+ adok hozzá 1db. kivehető hangtompító betétet.

Minden dobra 3 év garancia van."
Hali.
Nem. Szétbontom. Van ami nekem kell belőle, a többit katalógizálom.
nnna, többire nem találtál ki tuti árat?
Hali.
Megnézem neked és megmondom. Emlékeim szerint karcmentes. Persze, hogy megválnék tőle.
Kanpet!

Érdeklődnék hogy a kicsi Zéé tanksapkája és a kerete milyen állapotban van, már ha megválnál tőle..-.
Honap jön valaki megnézni a Citadella gyülekezőt? Gurulni nem fogok velük, de a Citadellára felmennék.
jaja tudom, de csak annyi lenne h akinek 750re kellene annak nem kellene az előre álló tartófül, hanem csak ki kellene fúrni és már mehet is fel
Janika, arra figyelj, hogy a régi Z1000 és a Z750 hűtőtakarója nem egyezik meg.
TomLamb
Vmi hír (ára, mikorra várható) van már a hűtőtakaróról
Valaki jone a Somlyoira
Basszameg..pont aznap van egy versenyem..pedig má rég láttalak benneteket...
Motorozni én sem hiszem, hogy fogok a pályán, inkább dumálni és találkozni veletek.
29-e az még messze van, de jó lenne ott lenni, legalább a társaság miatt.
Melótól függ, megpróbáljuk megoldani.
Jössz a Ringre a Kawanapra?
Ez igaz!
Zöld motor az segít, de pl nappal Bp-en esőben a forgalomban (sok a négykerekü guruló esernyő) nem sok hasznát veszed a fényvisszaverőcsiknak. Ott csak az élénk és kontrasztos színek segítenek és a jó lámpa.
Hello!

Zsír a géped! Az extra cucokkat merre vetted rá (index,rendszámtáblatartó) Na és persze az Arovvot? Árakat is írj lécci ha tudsz! Nekem is le kéne már dobnom róla pár gyári cuccot! ?
Előre is köszi!
Hi!

Gurul vki szombaton Pécs felé? Én elkanyarodnék, jó lenne ha hozna mindenki még egy embert
Sziasztok megy valaki pénteken kunmadarasra?
Ezért van rajta 3M fényvisszaverő és ezért járok zöld motorral.
Sziasztok srácok, állítani készülök az első telómon (2007-es Z), mert errefelé elég "rázósak" az utak. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezügyben Előre is köszi...
Ebben nagyin igazad van, nekem is a LUIS-os van, de sajna saját tapasztalat, hogy esőben még annyira sem látna a vakcsibe autósok, ezért vettem sárga jobban látszik.
Ha benne vagyok akkor már nem gáz a mozgás, max felvenni az.