Semmi akadálya, de legkorábban csütörtökön jó nekem. 20/9 399 477, ezen megtalálsz, szerdát kivéve. én még - remélem már nem sokáig - munka nélkül vagyok, uh szinte bármikor jó.
csütörtökön megbeszéljük, ha neked is megfelel
Hellooooo
azt nem tudom, hogy magasabb-e és mivel én már így vettem (pazzaz, vagy mi a szösz a neve - krosszkormány), az árát sem tudom megmondani annak semmi akadálya, hogy megnézd
élőben, vagy képen szeretnéd
Sziasztok!
Olajcsere előtt állok,tudom volt már téma valamikor,de mikor?
Valaki meg tudná mondani,hogy visszakeresek rá?
Motult szeretnék csak 10W/40 vagy 20W-40 legyen?
Thx!
Sajna nekünk nem volt lehetőségünk a multkorában felmászni a csúcsra, de mindenképp elmegyünk majd mégegyszer és megnézzük magunknak ezt a gyönyörű kilátást...
Valamelyikben tuti volt olyan, hogy asszem Hornet, Fazer, meg tán Triumph-al volt összehasonlítva, és ott eléggé sokat írtak. Mindegyik tulajdonságáról, végén pedig értékelés.
Végül a lényege az volt, hogy ezért az árért csak a Kawa tudott ennyi LE-t és köbcentit, meg jóságot adni.
Részben igazad van, egy rövid bemutatót csináltak, semmi több. Ez nem igazi teszt.
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/menetproba_ka
wasaki_z_1000_es_z_750
Látom Köszi!
A Cita második vidionál is rajtavagyunk 00:32-35 ig utánunk Gyapi és Tozsó is feltünik no meg persz Bálint barátom a Z1000-el
1 kerék 2 person nagyon jó
Az Osztyapenkónál leváltunk a Citásokról és Velencén bedobtunk 1 lángost(Tozsó kicsit elkeveredet ,de Velencére leért)
Azért a telefont felvehetted volna
Jobbulást a Gyerkőcnek!
Tudom, hogy más az 1000 kialakítása. Van rengeteg 750-es amire rácuppantották az 1000-es plexijét. Sajna fúrni kell a fejidomot úgyhogy még gondolkozom rajta. Hasonlóan kell felrakni mint az Ermaxot. Amúgy nekem nem a szélvédelem miatt kell, azzal nincs proléma Vannak páran akik cserélik a nagy huzat miatt és elpasszolják a mini plexit ezekre kellene rámozdulni
csütörtökön megbeszéljük, ha neked is megfelel