Gratula bajnok, akkor ünnepelünk? Mikor, hol, előtte motrozás? Össze kéne rántani a csapatot végre egy tiramisura valahol, zserintem még a Tomnál mindig ott van a Borsó tiramisus jénai edénykéje, azt ugye üresen nem illik vissza szolgáltatni.
Robis: neked ilyen ülésed van? Felhívtam. Alapár 60E, zselészerű habbal +10E, hímzésenként +10E (gondolom szavanként). Ez majdnem Bagster ár. 30 körüli összegre számítottam. Ráadásul nem lesz gyári ülésed többet. Hát nem tudom. Ennyit nem ér nekem.
Valóban jobban tennéd ha egy kisebb mocival kezdenél,hidd el jobban meglehet azzal tanulni.Ez az én véleményem.A lényeg:jól,biztonságosan motorozni.A Z750 avatatlan kezekben fegyver,kell hozzá bizonyos fokú tapasztalat. MÁS:motorostársunk,kedvenc benzinkutasunk AGÁRDI PÉTER temetése ma14.30-kor lesz a zagyvapálfalvai alsó temetöben.ÉLT 35 ÉVET.
Ez a legszebb, amikor próbakrörön taknyol vele valaki.
Sajnálom... Akkor szerencsére megúszta karcolásokkal.
A dekli elrepedt?
Ha drágább lenne az új darab akkor szerintem ez simán javítható...
Szeva TeeBee!
Sajnos tényleg feküdt a gép. Egy ismerősöm elcsúszott vele. Jobb oldalán csúszott, de a képen látható dekli ami a legjobban sérült. A többi csak karcolások. Fényezéssel orvosolható.
Gratula bajnok, akkor ünnepelünk? Mikor, hol, előtte motrozás? Össze kéne rántani a csapatot végre egy tiramisura valahol, zserintem még a Tomnál mindig ott van a Borsó tiramisus jénai edénykéje, azt ugye üresen nem illik vissza szolgáltatni.
Azé ha nagyon híres leszel majd, lehetek a sofőröd?
Augusztus 6-12..Berlin
Urbán Roland...csucsu
juheeeeejjjjj
nálam szokott lenni ha gondolod. számom az adatlapon.
2007es Z750-re kellene nekem bukógomba. Vki esetleg tud eladót? Vagy boltot, ahol biztos van, de link is jöhet.
köszi
Sajnálom... Akkor szerencsére megúszta karcolásokkal.
A dekli elrepedt?
Ha drágább lenne az új darab akkor szerintem ez simán javítható...
Sajnos tényleg feküdt a gép. Egy ismerősöm elcsúszott vele. Jobb oldalán csúszott, de a képen látható dekli ami a legjobban sérült. A többi csak karcolások. Fényezéssel orvosolható.
Hát veled meg mi történt jó ember?
Sikerült megfektetni a gépet? :S